Heti horoszkóp január 15-től január 21-ig: a Vízöntő új hódolóra tesz szert, az Oroszlánt nagy szerencse éri

Izgalmas dolgok várnak a csillagjegyekre.

Heti horoszkóp, 2023. 3. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A héten több csillagjegy élete is nagy fordulatot vesz. Lesz, aki új hódolóra talál, és olyan is akad, akit hatalmas szerencse ér a napokban. Ha arra is kíváncsi vagy, mire számíthatsz 2024-ben, kattints ide, és olvasd el az éves horoszkópot.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

 Az életenergiád most a tetőfokán van, és úgy érzed, hogy bármit elérhetsz. Használd ki ezt az időszakot, hogy új projekteket indíts el. A kitartásod most különösen fontos. A személyes kapcsolataidban is új fejezet kezdődik. Legyél nyitott az új lehetőségekre. A pároddal sikerül megoldanotok egy konfliktust, ami felszabadít titeket, és jó irányba tereli a kapcsolatotokat.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A következő időszakban érdemes lesz a pénzügyeidre fókuszálnod, ugyanis több lehetőséged is akad egy kis pluszbevétel megszerzésére. Ne félj kockáztatni, azonban érdemes meghallgatnod a szeretteid tanácsait is. Hidd el, csak jót akarnak neked. A szerelmeddel harmonikus kapcsolatban élsz, ha szingli vagy, hamarosan felbukkan valaki, aki elcsavarja a fejed.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A napokban egy hozzád közel álló emberben csalódhatsz, de nem ez az első hiba, amit elkövet ellened. Lehet, el kellene gondolkodnod, van-e helye az életedben. A szerelmeddel egy nagyobb utazást terveztek. Rátok fér a pihenés, ugyanis rengeteget dolgoztatok az elmúlt évben. 

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valakinek a családodból nagy szüksége lesz rád, ne vond meg tőle a segítséget. A munkahelyeden minden a legjobban alakul, ügyesen haladsz a feladataiddal. Hamarosan egy fizetésemelés is kilátásba kerülhet a szorgalmadnak köszönhetően. Ha szingli vagy, egy régi szerelmed bukkanhat fel, rajtad áll, visszaengeded-e az életedbe, vagy sem. 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Hatalmas szerencse ér majd a napokban, oszd meg az örömödet a szeretteiddel, örülni fognak neked. A munkádban néhány apróbb nehézséget leszámítva minden a legjobban halad. A munkatársaid viszont sokszor kérhetnek tőled segítséget, ezért vigyáznod kell, nehogy kihasználjanak. 

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Ez a hónap a pihenésről és a feltöltődésről szól. Szánj időt magadra és a hobbijaidra. A munkahelyeden új lehetőségek nyílhatnak meg előtted. A szeretteid támogatása most különösen fontos. Az egészségedre is figyelj oda, ugyanis már megjelenhettek a kimerülés jelei rajtad.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Konfliktusod támadhat az egyik barátoddal, amit a régi ismeretségnek köszönhetően sikerül gyorsan elsimítani. A pároddal harmóniában éltek, fél szavakból is megértitek egymást, de érdemes lehet több időt szánni magatokra. Legyetek néha egyedül is, és csináljátok azt, ami a leginkább boldoggá tesz titeket. Erre mindkettőtöknek szüksége lehet. 

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nehezen kezdődött az év számodra, sok dolgot kellett tisztáznod magadban, de végre sikerült mindent a helyére tenni. Ne hagyd, hogy azok, akik nem hisznek benned, eltántorítsanak a céljaidtól, hisz rengeteg lehetőséged lesz majd elérni őket. Tartsd a szemed a feladaton, és meglátod, minden jól alakul. Ha szingli vagy, egy randiappon találhat rád a szerelem. 

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nagyon sok energiád van, amiből a körülötted lévők is gyakran táplálkoznak. Ne hagyd az energiavámpíroknak, hogy leszívjanak, és koncentrálj inkább a hozzád közel álló és hozzád hasonlóan pozitív személyekre. Úgy érezheted, most bármire képes vagy, ami nem áll messze a valóságtól. Álmodd meg, és csináld meg. 

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A szakmai fejlődésed hatással van a személyes fejlődésedre is. A sikereid által magabiztosabb lehetsz, ezért egy bizonytalan szituációban érdemes elgondolkodnod, mennyi mindent megoldottál már. A pénzügyeidre viszont jobban oda kell figyelned, az impulzív vásárlás sokat kivehet a zsebedből. A pároddal rengeteg új közös célt fogalmazhattok meg, ami csak erősíti a közöttetek lévő köteléket. Ha szingli vagy, most érdemes magadra koncentrálni, meglátod, megéri. 

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A következő napokban egy titkos hódoló bukkanhat fel az életedben. Lehet, ez egy mindent elsöprő szerelem romantikus kezdete. Próbáld megismerni, és könnyen rájössz, komolyan gondolja-e veled, vagy sem. A munkádban rengeteg új feladatot kaphatsz, amivel nehezen, de megbirkózol. Ez jó tapasztalat lesz a számodra.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Nehezen engeded magadhoz közel az embereket, de egyvalakivel most úgy érzed, megéri kockáztatni. Légy bátor, és élvezd a jelent, nem kell minden lépést előre tudni. Sikerül kibékülnöd egy régi barátoddal, ami megkönnyebbülést hoz magával. Ne tartogasd a haragod, mert felemészt!

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük