Heti horoszkóp szeptember 11-től szeptember 17-ig: a Vízöntő találkozik valakivel, a Rák örömhírt kap

Izgalmas dolgok történhetnek a héten.

Heti horoszkóp 2023. 37. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre ősziesebb a hangulat, sokan már kirakták az évszaknak megfelelő dekorációkat az otthonukba. Előkerültek a bögrék és a kuckózáshoz való pokrócok is. Ám a nyugodt, teázós délutánok még odébb vannak, mivel szeptember második hete rengeteg izgalmat tartogat a csillagjegyeknek.

Lesz, aki olyan emberrel találkozhat, akire úgy érzi, már régóta várt, és akad olyan csillagjegy is, akit óriási örömhír érhet. Lássuk, mit tartogat szeptember harmadik hete!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Minden adott ahhoz, hogy a legjobb formádban lehess. Végre szánhatsz magadra időt, és a munkahelyeden is elismerhetik a tudásod. A szerelmi életed, bár kissé szürke lett, néhány izgalmas programmal felpezsdítheted. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A szerelemben magad sem tudod, mire vágysz pontosan, ám ha letisztázod az érzéseidet, könnyen beengedhetsz valakit, akivel igazán önmagad lehetsz. Munkahelyeden viszont minden a legjobban alakul, főnököddel is jó kapcsolatot ápolsz, és egyre közelebb érezheted magadhoz a kollégáidat is. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Nagy fejlődésnek indulhatnak a pénzügyeid, amennyiben a megfelelő döntést hozod. Tartsd észben: van, amikor nem kell sokáig agyalni a jó választáson. Ha szingli vagy, a párkeresés legmélyebb bugyraiba vetheted bele magad. Kipróbálhatod a randiappokat, amik olykor kellemes meglepetéseket is tartogatnak. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nem várt örömhírt kaphatsz az egyik családtagodtól. Ez a boldogság egész hétre biztosíthatja a motivációdat. Szerelmeddel is minden a legnagyobb rendben alakul. Pénzügyeiddel viszont jobb, ha óvatosabban bánsz, jól jöhet még a takarékosság. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Nagyon izgalmas utazásban lehet részed ebben a hónapban. Bár már vége a nyárnak, benned és a barátaidban maradt bőven energia. Nem utolsósorban a pihenéssel visszanyerheted a motivációdat a munkában, és újult erővel kezdhetsz neki az őszi teendőidnek. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki olyanban csalódhatsz, aki ígéretet tett neked. Érdemes lesz megbeszélnetek a problémát, mert lehet, hogy csak egy félreértésről van szó. Szerelmeddel hosszú távra tervezhettek, hisz már közös célokon gondolkodtok. Szüleidet is nagy örömmel tölti el, hogy harmonikus a magánéleted. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Most az érzelmeid befolyásolnak, ezért jobb, ha odafigyelsz, hogyan hozol döntéseket. Pénzügyedet viszont biztos kezekkel irányíthatod, és munkahelyeden is jól alakulnak a dolgok. A főnököd elismerésben részesíthet egy jól elvégzett munkádért. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Hamarosan beléphet az életedbe valaki, aki gyökerestől forgatja fel a mindennapjaidat. De nem bánod, hisz már rég vágytál egy kis pezsgésre, amit tőle most megkaphatsz. Szüleiddel is jóra fordulhat a kapcsolatod, végre elkezdhetitek megérteni egymást. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Új lehetőségek várhatnak rád, ha mersz élni az alkalmakkal. Munkahelyi kapcsolataid jól alakulnak, és nincs ez másként a magánéletedben sem. Hamarosan egy nagyobb útnak nézhettek elébe a szerelmeddel. Pénzügyeitekre azonban a szétszórtság jellemző, ezért jobb, ha odafigyeltek a költéseitekre. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Ha szingli vagy, egy olyan ember kerülhet a látóteredbe, akit már régóta ismersz, viszont csak most veszed észre, mennyire vonzó. Ez jó alap egy kapcsolathoz, hisz tudjátok, milyen rigolyái vannak a másiknak. A családodban egy nem várt esemény törheti meg a szürke hétköznapokat. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy olyan találkozóra hívhatnak meg, amin a gyermekkori szerelmed is részt vesz. Csodálattal szemlélheted, hogy szinte semmit sem változott. Itt az ideje, hogy lépj. A munkahelyeden rengeteg feladatot bíznak rád, azonban jól veszed az akadályokat. Ennek hamarosan meglehet a jutalma. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A héten számos izgalomban lehet részed, mind a barátaiddal, mind pedig a munkahelyeden. Talán egy csapatépítő is szóba kerülhet, ami egységgé kovácsolhatja a színes társaságotokat. Légy nyitott a világra, és pezsegni fognak a mindennapjaid. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük