Egyetlen szépségtrükk, amit ki kell próbálnod, ha szoknyában jársz!
Lépésről lépésre
A mintás harisnya nagyon divatos. Jó hír, hogy otthon is elkészíthető.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A most annyira divatos mintás harisnyák sajnos több ezer forintba is belekerülnek, de nem kell feltétlenül megterhelned a pénztárcádat.

Festett pillangók
Nem nagy kunszt megrajzolni a mintát
Ha készen vagy, ne felejtsd el a lábadról letörölni

Festett harisnyát házilag is készíthetsz, méghozzá nagyon egyszerűen. Lépésről lépésre leírásunk segít!

Festett harisnya

A Chic Steals blog szerzője igazán frappáns megoldást  ajánl a mintás harisnya elkészítésére, ami eddig talán eszedbe sem jutott.

Amire szükséged lesz:

  • egy harisnya
  • textilfilc
  • sminklemosó

Fogd a testszínű harisnyát, és húzd fel a lábadra. Találj ki egy tetszés szerinti mintát, amit szívesen viselnél, például pillangókat, és a harisnyát óvatosan a lábadra feszítve rajzold fel őket a lábadra.

Ügyelj rá, hogy a harisnya ne csússzon el, máskülönben csúnya lehet a végeredmény.

Lényegében csak annyi dolgod van, hogy megrajzolod a mintázatot, majd leveszed a harisnyát, és a lábadról sminklemosó segítségével eltávolítod a festéket.

Érdemes egyébként 10-15 percet várni a harisnya levételével, mert így elkerülheted, hogy a festék elkenődjön az anyagon. Ha megvagy, akkor pedig már fel is veheted a kész ruhadarabot, méghozzá nyugodt lelkiismerettel, hiszen nem kellett rá ezreket költeni.

Ha szeretsz egyedi dolgokat készíteni, akkor ajánljuk figyelmedbe a masnis hajcsat, illetve a gyöngyökkel és szalaggal készített karkötő lépésről lépésre leírását is.

Fotók: chic-steals.com

Ezt is szeretjük