Hányszor kell csalódnod, mire eljön az igazi? Életszámod megjósolja

Életszámod könnyen kiszámolhatod, segítünk, hogy csináld.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Életszámod könnyen kiszámolhatod, segítünk, hogy csináld.

A szerelem gyönyörű érzés, ám a sok szépért cserébe az embernek jókora kockázatot is vállalnia kell: sajnos megesik, hogy a dolgok nem a kedvünk szerint alakulnak, és amíg elérkezik életünkbe az igazi, át kell esnünk csalódásokon. Nehéz lenne megválaszolni, kinek jobb: aki keveset csalódik életében, vagy aki többet, hiszen előbbi ugyan elkerüli a szenvedést, az utóbbi mégis többet lát, és tapasztaltabbá válik. Akárhogy is, az ember nem szeret szomorkodni, épp ezért minél kevesebb csalódást szeretne az életében. Vajon neked hányat kell átélned, mire megtalálod az igazit?

A számmisztika segítségével kiszámolhatod, hogy hányadik csalódást követi majd az igazi mellett megélt nagy szerelem. Elsőként életszámodat, majd annak segítségével a neked szóló jósláshoz szükséges számot kell kiszámolnod.

Életszámodat úgy számold ki, hogy a születésnapod dátumának számjegyeit add össze, majd az eredményedét ismét. A kapott összegek számjegyeit annyiszor add össze újra, amíg nem kapsz 1-től 9-ig terjedő számot.

Példa: 1+9+8+4+0+1+0+1=24, 2+4=6.

Ha megvan az életszámod, akkor azt az életkorodat, amikor első szerelmeddel jártál,  add hozzá, majd ismét add össze az összeg számjegyeit. Végezd ezt addig, míg 1-től 9-ig terjedő számot nem kapsz.

Példa: 2+16=18, 1+8=9.

Hány szerelmi csalódást kell megélned?

Keresd ki a számod, és tudd meg, hány csalódás után érkezik el életedbe az igazi! 

1-es

Talán csak egész későn tapasztalod meg, milyen az igaz szerelem, vagy óriási szerencséd van - akárhogy is, egy csalódás után elérkezhet életedbe az igazi. Persze érhet párkapcsolat miatt korábban is bánat, de ez az egy említett csalódás lesz a legcsúnyább, mert emögött lesznek igazán mély érzelmek. Ebből azonban nagyon sokat tanulsz, ami alapvetően hasznos.

2-es

Három a magyar igazság, és nálad nem is lesz negyedikként ráadás. Két nagyobb szerelmi csalódás után jön az az ember, akiért minden rosszat megért megélni. Noha lehet még e kettőn kívül olyan, hogy szívügyek tekintetében pórul jársz, igazán nagy csalódást szerencsés módon csupán kétszer kell megélned az igazi elérkezése előtt.

3-as

Mivel a hármas a kreativitás száma, olyan párt keresel, aki az élet minden területén ötletdús és cselekvésre kész. Sajnos lesznek olyan zsákutcák a szerelmi életedben, amikor elsőre nem tűnik fel, hogy aki melletted van, abból ez hiányzik, és idővel az egy helyben toporgás és ötlettelenség miatt csalódsz. Három ilyen zsákutca után viszont eljön, akire vágysz.

4-es

Számodra érthető módon nagyon fontos kritérium lesz a biztonságérzet, és sajnos a kalandortermészetű vagy komoly elköteleződéstől rettegő férfiak mellett nem fogod ezt megtalálni. Négyszer várhat csalódás, mire ötödikként megérkezik életedbe az az ember, akire vágytál, vele azonban végre nyugalom vár, és közös tervezés.

5-ös

Mivel a mellett az ember mellett érzed majd azt, hogy megtaláltad az igazit, aki izgalmas és kalandvágyó lesz, és akivel sok-sok közös élményetek lesz, akad majd néhány olyan ember, akiben csalódnod kell, mert jóval nyugalmasabb lélek lesz, mint akit keresel. Öt vakvágány után hatodikként viszont jöhet a nagy Ő, vele együtt pedig a színes, pezsgő élet.

6-os

Számodra az igaz szerelem meglelése azzal fog egyet jelenteni, hogy egymással is és te önmagaddal is a kapcsolatban tökéletes harmóniát érzel majd. Természetesen nem könnyű rálelni egy ilyen emberre, de nagy ajándék, ha már a tiéd, ezért a hat csalódást, ami után hetedikként elérkezik az életedbe, megéri átvészelni.

7-es

Számodra általában az okozza majd a csalódást, ha csalódsz, hogy az illető, akivel együtt vagy, vagy ismerkedsz, lelkileg nincs veled egy hullámhosszon, és szellemi értékek tekintetében is más síkon fut. Lesz bőven olyan, akiről kiderül, nincs veled ilyen téren harmóniában, de hét csalódás után nyolcadik szerelmed végre jót ígér.

8-as

Szerelmi életedben sok-sok siker és folyamatos elismerés vár az ellenkező nem részéről, és sajnos épp ebből eredő biztonságérzeted miatt lesznek csalódásaid. Nem lesz könnyű boldogulni velük, de minden ilyen helyzet egyre erősebbé tesz majd. Végül nyolc zsákutca után megtalálod azt a férfit, akit mindig kerestél.

9-es

Nagyon mélyen szerető típus vagy, ezért valószínűleg legapróbb fellángolásokat, plátói szerelmeidet és rosszul sikerült kapcsolataidból eredő csalódásaidat is közel egyforma mértékű szívfájdalommal szoktad megélni. Sajnos kilencet kell csalódnod, mire tizedik szerelmedként elérkezik életedbe a várva várt nagy Ő.

Ezt is szeretjük