Ezt kell tudnod a Halak férfiról

A romantika mestere

Mik az erősségei és a gyengéi? Nézd meg, mire számíthatsz, ha Halak férfival hozott össze a sors.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Halak az egyik legkreatívabb és legintuitívabb jegy, melytől nem áll távol a romantika és az álmodozás sem. A Halak férfival kapcsolatban könnyen az lehet az érzésed, mintha két világ között tanyázna. Több-kevesebb sikerrel egyszerre van jelen a spirituális és a materiális síkon, de ha valamit fel kell áldoznia, akkor inkább az utóbbit veszi kevésbé komolyan, mert a belső valóság fontosabb számára.

Átlagon felüli intuícióval és empátiával rendelkezik, de könnyen magára veszi mások problémáit és érzéseit is. Nehezére esik nemet mondani akkor is, amikor jobb lenne.

Nem tévesztik meg a külsőségek, inkább arra kíváncsi, hogy mi van belül, illetve a felszín alatt, és jól olvas a sorok között, a rejtett jelentésekben.

Csupa romantika

A Halak férfi maga a megtestesült romantika, akinek gyakran mindennél fontosabb, hogy szíve hölgyének a kedvében járjon - ám e téren gyakran az anyagiak akadályozzák, mert azokhoz nincs túl jó érzéke. Éppen ezért törtető karrieristák ritkán kerülnek ki a Halak közül.

Cserébe viszont a Halak férfi személyében melegszívű, gondolkodó és érzékeny udvarlóra találsz. Csábító alkat, aki elbűvölő lényével könnyen leveszi a lábukról a nőket.

Szerelem

Ha szerelmes, legszívesebben korlátlan energiát és időt, valamint rengeteg érzelmet szán kedvesére, de nehezen marad meg valaki mellett hosszú ideig. Ennek egyrészt az az oka, hogy nem mindig választ magához illő párt, másrészt viszont szereti a változatosságot, az újdonságot és magát a csábítást is. Könnyen szerelmes lesz, de gyorsan változik az, hogy éppen mit is akar, illetve mire van szüksége.

Ellentmondások között

A Halak szimbóluma, a két, ellentétes irányban mozgó hal a belső ellentmondásokat jeleníti meg, ami a Halak esetében gyakran a fizikai vágyak és a lelki igények ellentmondásából származik. Belül is gyakran konfliktusba kerül nála az önkifejezés és az önkorlátozás, ami nem ritkán drámai szituációkat teremt. Előfordul, hogy a Halaknak menekülési vágya támad a kínzó realitások elől, ilyenkor a fantáziavilágban talál menedéket.

Kihez illesz?

Hogyan derül ki a horoszkópból, hogy kihez illesz? Szakértőnk elárulja.

Milyen párt keres?

Általában akkor érzi jól magát, ha a párja is hozzá hasonlóan együttérző alkat, aki támogatja őt, akár az álmai elérésében is számíthat rá. Olykor romantikus hévtől fűtve keresi a lélektársát.

Általában a nyitott, kifelé forduló nőkkel ismerkedik szívesen, és nem zavarja, ha a másik teszi meg az első lépést. Problémát okozhat, hogy a Halakat könnyű megbántani, mert olyan dolgokat is magára vesz, amiket mások nem, ezért úgy érezheted, különösen kesztyűs kézzel kell bánnod vele.

Ezt is szeretjük