Gyurcsány Ferenc pénzt osztogat?
Így kampányolna a volt miniszterelnök?
Gyurcsány Várpalotán járt és fényképezkedett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc kedden rakta ki azt a videót, amin két nagyon vicces kedvében lévő fiatal lány Várpalotán fotózkodás közben egy ezrest kérnek tőle. A lényeg persze nem ez, hanem hogy miután Gyurcsány adott is a lányoknak, a köztévé megtalálta a DK vezetőjét, hogy mire fel tette. Gyurcsány ezt a kísérőszöveget írta ki Facebook oldalára a videó mellé:

A tegnapi várpalotai utcai fórumon odajött két lány fényképezkedni, majd kértek egy ezrest. Odaküldtem Molnár Csabához őket, h majd ő segít. Most azt kérdezi Orbán köztévéje, hogy miért tettem.

Mert szoktam. Minden reggel adok az útkereszteződésben az autósokhoz odalépő asszonynak, tegnap a lányoknak, a vasárnapi nagygyűlésen egy tényleg rossz állapotban lévő férfinak, aki arra panaszkodott, hogy napok óta nem evett. A fizetésemet meg gyermekalapítványoknak adom sok éve.
Kérdezhetném a köztévét mi közük hozzá. Én a sajátomat költöm, Rogán meg mintha magának lopna. Tényleg! Küldtek levelet a híradós kollégák Rogánnak is, hogy honnan van a 300 milliója? Vagy csak az én ezer forintom izgatta fel őket?

Kép forrása: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Ezt is szeretjük