Gyurcsány Ferenc pénzt osztogat?

Így kampányolna a volt miniszterelnök?

Gyurcsány Várpalotán járt és fényképezkedett.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc kedden rakta ki azt a videót, amin két nagyon vicces kedvében lévő fiatal lány Várpalotán fotózkodás közben egy ezrest kérnek tőle. A lényeg persze nem ez, hanem hogy miután Gyurcsány adott is a lányoknak, a köztévé megtalálta a DK vezetőjét, hogy mire fel tette. Gyurcsány ezt a kísérőszöveget írta ki Facebook oldalára a videó mellé:

A tegnapi várpalotai utcai fórumon odajött két lány fényképezkedni, majd kértek egy ezrest. Odaküldtem Molnár Csabához őket, h majd ő segít. Most azt kérdezi Orbán köztévéje, hogy miért tettem.

Mert szoktam. Minden reggel adok az útkereszteződésben az autósokhoz odalépő asszonynak, tegnap a lányoknak, a vasárnapi nagygyűlésen egy tényleg rossz állapotban lévő férfinak, aki arra panaszkodott, hogy napok óta nem evett. A fizetésemet meg gyermekalapítványoknak adom sok éve.
Kérdezhetném a köztévét mi közük hozzá. Én a sajátomat költöm, Rogán meg mintha magának lopna. Tényleg! Küldtek levelet a híradós kollégák Rogánnak is, hogy honnan van a 300 milliója? Vagy csak az én ezer forintom izgatta fel őket?

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Kép forrása: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Ezt is szeretjük