Ez a magyar lány lehet az év nője 2015-ben: te is szavazhatsz!
Pimaszul fiatal tehetségek tarolhatnak a Women of the Year 2015-ös mezőnyében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Épphogy átléptek a második ikszen, máris irigylésre méltó eredményeket könyvelhetnek el: Gyarmati Panka a snowboardozás hazai csillaga, Illés Fanni az egyik legkiemelkedőbb paralimpikonunk, míg Törőcsik Franciska a színészvilág feltörekvő tehetsége.

Gyarmati Panka
Illés Fanni
Törőcsik Franciska

Kérdés, hogy az olvasók Glamour-díjjal is jutalmazzák-e a legújabb talentumokat.

Panka adrenalinfüggő

A GLAMOUR Women of the Year idei jelöltjeinek névsora olyan kivételes fiatalokat is tartogat, mint Törőcsik Franciska, Hien vagy éppen Gyarmati Panka. A hódeszkák királynője, a 22 éves Panka igazi adrenalinfüggő, a sport kitölti minden percét, azonban benne is igazi nő lakozik: imádja az ingeket, és mindig vele vannak kedvenc kiegészítői is. A snowboard iránti szerelme 12 éves korában kapott lángra, azóta pedig junior világbajnoki és felnőtt Európa-bajnoki címmel is büszkélkedhet.

- A snowboard hazánkban nem túl populáris sport, örülök, hogy mégis felfigyeltek rá az emberek. Emellett pedig örömmel tölt el, hogy most igazi nőként jelenhetek meg, mivel a hét nagy részében edzőcuccban vagyok. A hétköznapokban igyekszem csajosabban öltözni: rendszeresen viselem Visy Dóri magyar ékszerész karkötőit, illetve egy hópelyhes és egy snowboardos nyakláncot. Ha kedvenc ruhadarabot kellene választanom, akkor biztosan az ing lenne, imádom! - mondta az extrém sportok hazai kiválósága, aki nemrégiben az eddigi legjobb eredménnyel zárta a kreischenbergi világbajnokságot.

Úszó és szépségkirálynő

A sportolónők között idén Jakabos Zsuzsa és Hosszú Katinka mellett Illés Fanni úszónőnk is esélyt kapott a győzelemre. A fiatal paralimpikon már 2008-ban nyolcadik helyezést ért el a pekingi olimpián, azóta túl van egy újabb ötkarikás megmérettetésen, ráadásul kétszeres Európa-bajnoki bronzéremmel is büszkélkedhet. Csak hab a tortán, hogy a tehetséges és kitartó lány kivételesen szép is: tavaly megnyerte a Miss Colors International kerekesszékes szépségversenyt.

- Megtisztelő, hogy olyan sportolónők mellett szerepel a nevem, akikre magam is felnézek - lelkesedett Fanni, aki azt is elárulta, hogy a legsármosabb kategóriában legszívesebben párját díjazná, ha pedig divat, akkor az aktuális trend nála a döntő.

- Alkalomfüggő, hogy mit viselek, de alapvetően követem az újdonságokat, a hétköznapokban azonban inkább a lazább ruhákat részesítem előnyben. Az egyszerű, letisztult és nőies darabokat szeretem a legjobban, de úszóként a sportos stílus is közel áll hozzám.

Majdnem raszta haja lett

A Swing Angélája már hétéves kora óta kacsingat a színészi pálya felé. Mindössze 18 éves volt, amikor bekerült a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. Már hallgatóként több rövidfilmben és színpadi darabban láthattuk, később pedig a mozivásznon is bemutatkozott. Egykor még raszta hajra vágyott, manapság pedig a kényelem nála a kulcsszó, ha öltözködésről van szó, kedvenc darabja már közel tízéves.

- Az én lázadó korszakom abból állt, hogy hosszú ujjú pólóra rövidet, a nadrágra szoknyát húztam, imádtam a hatalmas fülbevalókat, egyszer pedig majdnem raszta hajam lett. Manapság nem szeretek túl kihívóan öltözködni, de igyekszem a nőiességet szem előtt tartani. Az egyik legfontosabb számomra, hogy kényelmes legyen a ruhám, nincs az a dizájn, amiért ezt beáldoznám. A kedvenc ruhadarabom egy fehér alapon szilvamintás átmeneti kabát. Már körülbelül tíz éve megvan, és remélem, még megér pár tavaszt - mesélte Franciska, akit hamarosan a Hamletben láthat a székesfehérvári közönség.

Voksolj te is Törőcsik Franciskára, Gyarmati Pankára, Illés Fannira, valamint a GLAMOUR Women of the Year 2015 többi jelöltjére március 2-ig, ezen a linken!

Képek: Red Lemon

Ezt is szeretjük