Fent vagy az Instagramon? New Yorkban plakátolják ki a fotóidat!
Ezt kell tenned, ha szeretnéd, hogy a képeidet megismerje a világ!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Instagram fotómegosztó alkalmazás összeköti a világ különböző pontjain élő embereket, hiszen a kettőskereszttel ellátott kulcsszavak révén bárki fotói megnézhetők - persze, ha nyilvános az illető adatlapja.

Egy új kezdeményezés azonban szeretné, ha a sok amatőr fotós kilépne az okostelefonok világából, és követőiken kívül olyanok is megismerhetnék a képeiket, akik csak járnak-kelnek az utcán.

Get up, New York!

New York utcáiból egy hatalmas kiállítóteret szeretnének varázsolni azok, akik a Get Up NY kezdeményezést elindították. A megvalósítás nagyon egyszerűen történik: azok az instagramos felhasználók, akik a fotóikat a #getupny hashtaggel látják el, bekerülnek egy olyan fényképfolyamba, ahonnan az illetékesek kiválasztják a legjobb művek.

Ezeket aztán kinyomtatják, és kiplakátolják a nagyváros utcáin, oszlopokon, hirdetőtáblákon, metróállomásokon, nagyjából bárhol New Yorkban. A képek tartalmára vonatkozóan nincs kritérium, a lényeg, hogy egyedi és ötletes legyen a kompozíció.

Az sem számít, hogy a világ melyik pontján készült a kép, de ha szeretnéd, hogy mindenki megtudja, a megjegyzésbe érdemes odaírni, mert ez is látszani fog a plakáton, ha kiválasztják a fotódat. A már kitűzött munkákat ide kattintva megnézheted a Get Up NY saját Instagram-oldalán.

Kép: instagram.com/getupny

Tipikus Instagram-fotók

Néhány képtípussal minden egyes instázó adatlapján találkozhatsz, köztük a sajátodon is. Összegyűjtöttük a leggyakoribbakat!

Ezt is szeretjük