Engedj a csábításnak! A hely, ahol olívaolajas és datolyás fagyit is kóstolhatsz

Ez az a hely, ahol a fagylalt nem csak finom, de látványos is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Gelarto Rosa fagyikülönlegességei nem csak ízben verhetetlenek: szemet gyönyörködtető látványt is nyújtanak.

A vintage stílusú fagyizó hangulata, a meleg fények és különleges bútorok rögtön magával ragadják az embert, csak úgy, mint a klasszikus és különleges ízvilágú finomságok.

Gombóc helyett fagyirózsa

A legjobb alapanyagokkal dolgoznak: a fagyi nem tartalmaz emulgeáló szert, hidrogénezett növényi zsiradékot, a kellemes ízeket házi tejjel, friss tejszínnel, barnacukkoral, szőlőcukorral, mézzel, nyírfacukorral és sok gyümölccsel gazdagítják. A laktózérzékenyek, cukorbetegek, illetve diétázók is bátran fogyaszthatnak a finomságokból. A hely különlegessége, hogy gombócolás helyett egy egyedileg gyártott rézlapáttal fagyirózsákat kreálnak.

Ha Tunézia, akkor datolya

A Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal magyarországi képviselete minden innovatív ötletet megragad az észak-afrikai úti cél népszerűsítésére, így Magyarországon egyedüliként - eredeti tunéziai alapanyagokból készült fagylaltkülönlegességek is fellelhetőek ezentúl a fagyizóban: kóstoltál már tunéziai olívaolajas, bazsalikomos-citromos, epres-bodzás vagy datolyás-babános sorbet fagyit? A kellemesen édes, sós, avagy savanykás ízvilágú finomságokért nem feltétlenül kell messzire utaznod, elég, ha ellátogatsz a Hercegprímás utcába!

Fotók: Grósz Balázs

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük