A világ 10 legfurcsább embere
Sokkoló fotókkal!
Mindenki találkozott már furcsa emberekkel. De láttál már 66 éves férfi sztriptíztáncost? És olyan nőt, aki 720 piercinggel büszkélkedhet?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki találkozott már furcsa emberekkel. Olyanokkal, akik oda nem illő dolgokat hordanak a fülükben, akik önbizalmuk teljében sétálnak végig az utcán rózsaszín hajjal, és olyanokkal is, akik számára az öltözködés egyfajta verseny: minél meghökkentőbb összeállítást képesek kreálni reggel, annál különlegesebbnek érzik magukat aznap.

Van azonban jó néhány olyan személy, akinek már nem volt elég az átlagostól eltérő frizura.

Piercing kell, nem is kevés, és tetoválás, de mindenhova. Sőt, olyanokat is jegyez a Guinness Rekordok Könyve, akik, habár nem önszántukból, mégis megdöbbenést váltanak ki a környezetükből.

A világ legtöbb tetoválásával rendelkező embere

A tetoválás öltöztet - állítólag. Bár egy-egy apró pillangó vagy nonfiguratív motívum inkább csak egyfajta személyiségjegynek tekinthető, Lucky Diamond Rich méltán nevezheti öltözéknek tetoválásait.
Az ausztráliai születésű Lucky tartja ugyanis a világcsúcsot a legtöbb tetoválás tekintetében. Elsőként ő is a hagyományos módon kezdte: egy-két színes tetkóval indított, majd egyszer gyűjteni kezdte a különböző tetoválásokat világszerte - a saját testén. Amikor aztán minden porcikáját festés borította, elhatározta, eltünteti az egészet: ekkor boríttatta be a teljes testét fekete tintával - még az olyan helyeken is, mint a szemhéja, az ujjai köze és a fülei belseje. Most ismét tetoválást gyűjt - ezúttal a fekete bőrén fehéreket.

Lucky Diamond Rich több mint ezer órát töltött már tetováló keze alatt.

A világ legmagasabb embere

Aki alacsonyabbnak született, általában irigyli a magasabbakat, hiszen azok könnyebben elérik a magasabb polcokat, és a koncerteken is előnyt élveznek. Van azonban néhány olyan ember, akinek sokkal inkább nyűg a magasság. Közéjük tartozott Robert Pershing Wadlow, akit a Guinness Rekordok Könyve a világ legmagasabb embereként tart számon.
Robert az egyesült államokbeli Illinois-ban, Alton városában született 1918 februárjában. 1940 júniusában, 22 éves korában már 2 méter 72 centis magassággal büszkélkedhetett, sajnos azonban nem sokáig: július 15-én elhunyt.
Robert Pershing Wadlow nemcsak a magasságával hökkentette meg az embereket. Súlya 21 éves korára elérte a 222 kg-ot, a cipője hossza 47 centis volt, tenyerének hossza - a csuklójától a középső ujja végéig - 32,4 cm volt, napi ételadagja pedig nyolcezer kalória.

Robert Pershing Waldow 13 évesen és 21 évesen.

A világ legtöbb piercingjével rendelkező nője

A legtöbb nő szereti csinosítgatni magát. Havonta, esetleg kéthavonta fodrászhoz járnak, alkalmanként kozmetikushoz, pedikűröshöz és manikűröshöz. Rendszeresen tisztítják az arcukat lemosókkal és arctejekkel, pakolásokat használnak, amikor pedig a természetes szépségüket fokozniuk kell, kellemes sminket tesznek fel, csinosan felöltöznek, majd esetleg néhány bájos ékszert is magukra tesznek.
Elaine Davidson azonban más.

A skót hölgy is sminkel, ám korántsem hisz abban, hogy egy-két finom fülbevaló vagy nőies nyakék elég lenne a tökéletes végeredményhez.

Ő összesen 720 piercinget aggatott magára, pontosabban magába, amivel nemcsak az egyik legbizarrabb külsejű nő címét tudhatja magáénak, de egyben a Guinness Rekordok Könyvében a legtöbb piercinggel rendelkező nő címét is.

Ezt is szeretjük