8 macskás fotó, amire nincs magyarázat – Vajon mire gondolhattak?

Eddig sem volt titok, hogy a macskák néha nagyon furcsák tudnak lenni, de ez most ismét bebizonyosodott.

Furcsa macskás fotók
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki már valaha volt büszke macskatulajdonos, jól tudja, hogy a négylábú kedvencekkel soha nem unalmas az élet. A vicces mozdulataiknál és reakcióiknál már csak a furcsa és érthetetlen logikájuk szórakoztatóbb.

A témában rengeteg tanulmány és könyv is született, amelyekben az állatokat vizsgáló szakemberek próbálták megérteni a jelenség hátterét, a legtöbb ilyen kutató szerint ez annak köszönhető, hogy a testük rendkívül hajlékony, és természetük kíváncsi, ugyanakkor óvatos, ez pedig sok furcsa pillanatot okozhat.

Furcsa pillanataikban örökítették meg a macskákat

A reddites „Mi a baj a macskáddal?” csoportba az emberek olyan képeket töltenek fel, amin nagyon furcsa, és megmagyarázhatatlan pillanatban örökítik meg kis kedvencüket. Még a tapasztalt, évek óta gazdistátuszban lévő embereknek is kikerekedett a szemük a jelenetek láttán, de aztán csak jót mosolyogtak a cicákon. Egy biztos: az élet egy percig sem tűnik szürkének mellettük.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

(Képek forrása: Reddit)

Ezt is szeretjük