Dús haj percek alatt: 3 szexi frizura, amit a reggeli kapkodás közben is elkészíthetsz

Éppen csak ki tudsz kelni az ágyból? Akkor sem kell kócosan elindulnod!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A reggeli rohanásban nem sok időd van arra, hogy a reggelizés és az angol házi befejezése között még a hajaddal is kezdj valamit.

Ezt a három frizurát akár negyed óra alatt is elkészítheted, így minden reggel a legjobb formádban érkezhetsz a suliba - és még az első órádat sem fogod lekésni.

Laza loknik

A bájos hullámok megint ultradivatosnak számítanak - ha este, hajmosás után szánsz tíz percet az előkészületekre, akkor ezt a frizurát percek alatt elkészítheted. Így nemcsak a különleges alkalmakon, de a hétköznapokon is hódíthatsz a laza fürtökkel.

Lefekvés előtt a törülközőszáraz hajadon oszlass el egy kevés göndörítő hajhabot, majd tincsenként haladva tekerd a hajad két ujjad köré. Amikor teljesen feltekertél egy tincset, húzd ki az ujjadat, a loknit pedig tűzd a fejtetődhöz egy hullámcsattal.

Ezek a laza csigák nem zavarnak majd alvás közben. Reggel nincs más dolgod, mint hogy kivedd a hullámcsatokat, eloszlass még egy adag göndörítő habot, majd az ujjaiddal elrendezd a tincseket - fésülködni tilos!

Végül egy kevés hajlakkal fixáld a frizurádat, hogy egész nap kitartson, és már indulhatsz is a suliba.

Féloldalas megoldás

A hippi időkre emlékeztet ez a féloldalas frizura, ennek megfelelően dögös, vadóc, mégis nagyon aranyos, és persze villámgyorsan elkészíthető. Tedd a választékodat egészen oldalra, nagyjából a füleddel egy vonalba. Ami fölötte van, azt fésüld a másik oldalra, az itt maradt hajadat pedig simítsd hátra, és tűzd meg hullámcsattal.

Fújj egy kevés lakkot a letűzött részre, és simítsd végig, hogy biztosan tartson, és ne lógjanak ki kósza hajszálak.

Csajvilág-tipp: ha előző nap hullámos frizurád volt, még jobban mutat ez a fazon.

Vagányan, röviden

Ha rövid a hajad, annak valószínűleg az az egyik oka, hogy nem szeretsz reggelente sokáig a tükör előtt piszmogni, de a változatosság kedvéért néha megéri egy negyed órát áldozni a készülődésre.

Ehhez a frizurához szükséged lesz egy szórófejes flakonra: spriccelj egy kevés vizet a hajadra, majd dőlj előre, és szárítsd meg a hajad tincsenként úgy, hogy minden tincset megemelsz egy körkefével. A frufrudat is ugyanezzel a módszerrel szárítsd meg, majd nyomj körülbelül diónyi hajhabot a kezedbe, és borzold össze a hajadat - már indulhatsz is!

Ezt is szeretjük