3 trendi, szélálló frizura, amit percek alatt elkészíthetsz magadnak
Ne bíbelődj sokáig feleslegesen a hajaddal, amikor az idő úgysem hagyná érvényesülni!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az őszi idő több szempontból is megkeseríti a hajad életét. Ha fúj a szél, a frizurának lőttek, legalábbis eddig így gondolhattad.

Ám vannak gyors és bombabiztos hajköltemények, amik ellenállnak az időjárás szeszélyeinek.

Fánkkonty

Ha szorosan összefogod a hajad, akkor nem kell törődnöd a széllel. Ám egy sima lófarok unalmas lehet, így inkább próbáld ki a fánkkontyot! Nem kell hozzá más, csak egy rossz zokni, két hajgumi és néhány hullámcsat.

A zokni orrát vágd le, majd az egyik lyuktól kezdve sodord fel az egészet másikig úgy, hogy egy nagyobb gyűrűt kapj. Fésüld hátra a hajad, és fogd össze copfba. Húzd rá a zoknit, és a gyűrűn terítsd szét a copfot úgy, hogy a haj befedje az anyagot. Erre húzd rá a másik hajgumit, és a kilógó tincseket tűzd be hullámcsattal a konty alá. A frizurát rögzítsd hajlakkal.

Frufru

Akár hosszú, akár rövid a hajad, meg tudod csinálni a következő frizurát. A frufru nagyon idegesítő tud lenni, ha a szél belefújja az arcodba, vagy egész egyszerűen összeborzolja és elrontja a frizurádat. Ezért fogj két hullámcsatot, és szabadulj meg tőle! A frufrut - vagy a helyén lévő hosszú tincseket - fogd össze.

Emeld fel, és tupírozd fel a töveket. Simítsd hátra az egészet, és ha kell, csavarj rajta egyet. Fésűvel igazítsd el a kilógó szálakat, majd ott, ahol összefogtad, tűzd meg a csattal. Használj két hullámcsatot, és egymást keresztezve tűzd őket a hajadba, hogy biztosan tartós végeredményt kapj. Használj egy kis hajlakkot! A maradék hajadat összefoghatod, de hagyhatod kiengedve is, mert már nem fog az arcodba szállni.

Még több frizuratipp

Oldalfonás

Ha hosszú a hajad, nagyon romantikus szélálló frizurát készíthetsz belőle. Fésüld az összes hajad egy oldalra, majd fogd össze. Sima hármas fonással fűzd össze a tincseket, és egy hajgumival kösd össze a végét. Ha vannak rövidebb tincseid, a tarkódon tűzz a hajadba egy-két hullámcsatot. A fonást más módon is elkészítheted, és ha van kedved ügyeskedni, csak a fantázia szab határt a frizuravariációknak. Hátul összefogott, kontyba tekert, kétcopfos vagy vízesés fonatot is készíthetsz magadnak, a lényeg, hogy erősen össze legyenek fogva a fürtök, így a szél nem tud majd kikezdeni velük.

Ezt is szeretjük