Ez az album is botrányt kavar? A magyar előadó új lemezzel készül

Fluor Tomi nemcsak új albummal jelentkezik, de ma este a rajongókkal is beszélget.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Két év kihagyás után új albummal, sőt, egész trilógiával jelentkezik Fluor.

A Youtube-debütálás alkalmából egy meglepetéssel is készült a rajongóknak az előadó.

Élő beszélgetés

Ma este startol Fluor Tomi új lemeztrilógiájának első része, amelyről egy számot is meghallgathatsz: a SPAN című dal Youtube-premierje március 29-én, azaz ma este lesz, 19 órakor, és egy interaktív beszélgetés előzi majd meg Fluorral, amelybe te is bekapcsolódhatsz.

18:30-kor ugyanis élőben jelentkezik az előadó egy ustreames csatornán, ahol kérdéseket tehetsz fel neki, ő pedig azonnal válaszol rájuk. Fluor videós bejelentkezését ezen a linken érheted el - az oldal csak attól az időponttól lesz aktív, amikor Tomi bejelentkezik.

A F.L.U. lemeztrilógia első részének első száma ma kerül napvilágra, és egészen májusig folyamatosan jönnek majd az új dalok, amelyeket te is követhetsz a Youtube-on keresztül. Az előadó folyamatosan tájékoztatja a rajongókat arról, hogy hol tart az éppen aktuális album, így a Twitter és a Facebook révén is képben lehetsz.

Két év után új album

Fluor 2010-ben megjelent Lájk! című albuma óta nem adott ki nagylemezt. Az akkori megjelenést követően az előadó sok új rajongót szerzett magának, de sokan el is pártoltak mellőle a régiek közül, hiszen olyan nagymértékű stílusváltáson ment keresztül, amilyenre senki sem számított. A változás nagyjából egy év alatt zajlott le, mert a 2009-es lemezen még a régi hangulatú, nyomdafestéket nem tűrő dalok, és a szókimondó rapper, Fluor Filigran dominált.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az énekes 2010-ben, a Mizu című, populárisabb stílusú számmal robbant be a köztudatba már Fluor Tomiként, és azóta is birtokolja a helyét a sztárvilágban. Bár sok támadás éri, és rendszeresen botrányhősnek próbálják beállítani, Fluor azt vallja, örül, hogy nem kell különböző polgárpukkasztó dolgokat tennie ahhoz, hogy mindig róla beszéljenek.

Ezt is szeretjük