Mi a férfi keresztneve? Ezt hozza az életedbe a számmisztika szerint

Nevének minden betűje megfelel egy-egy számnak. Ezekkel kell számolni. Mutatjuk!

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hallhattál már róla, hogy a számok mindegyike hordoz bizonyos fajta energiát, de arról nem biztos, hogy a különféle betűk megfeleltethetők bizonyos számoknak, aminek eredményeként azok is bizonyos rezgésekkel rendelkeznek, és különféle dolgokat vonzanak be.

Egy egyszerű számolással a keresztnévből például sok mindenre fényt deríthetsz, ami érdekel, akár magadról, akár párodról vagy kiszemeltedről van szó. Ha az utóbbi megmozgatta a fantáziád, cikkünkből kiderítheted, mi várhat majd mellette a jövőben.

Számold ki névszámát!

Nem kell mást tenned, mit kiszámolni a férfi névszámát, melyhez használd segítségképpen a lenti táblázatot. Az ékezetes betűknek keresd az ékezet nélküli verzióját, a kettős betűket - gy, ny, zs, sz, ty, dz, dzs - pedig szedd elemeikre. Azzal a névvel számolj, ahogyan a férfit szólítják, tehát, ha Tamás a neve, de Tominak hívják, akkor azt vedd alapul.

Hogyan kell számolni?

Például, ha a pasi neve Ede:

add össze a neve betűinek megfelelő számokat, és ismételd meg az összeg számjegyeivel ugyanezt, míg egyjegyű számot nem kapsz. Tehát, ebben az esetben  5+4+5=14, 1+4=5-ös névszám.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  

Mi a férfi névszáma?

Keresd ki a listából, és kiderül, mit fog életedbe hozni a férfi.

1-es névszám

A férfi remek családapa lehet majd, így, ha együtt terveztek megöregedni, nagyon jól jártál. Szerető, gondoskodó, odaadó és felelősségtudó, így a férfi mellett a boldog jövő reményével gazdagodtál.

Mi a férfi csillagjegye? Ilyen szerető

Nézegess képeket!

Elolvasom

2-es névszám

Kettes névszámú a férfi? Akkor vele nemcsak szerelmet nyerhettél, melyben mind a kommunikáció, mind a problémamegoldás és a szex jó, de még egy barátot is, akivel mindig mindent leplezetlenül meg tudsz osztani.

3-as névszám

A férfi számára fontosak az érzelmek, de nemcsak érezni vagy kimutatni, kimondani is szívesen kimondja. Hogy mit hoz életedbe? Sok-sok mély beszélgetést, lelki kapcsolatot, harmóniát, tartalmas napokat.

4-es névszám

A négyes névszám rend- és rendszerszeretettel ruházza fel a név viselőjét, így a férfi mellett az életedbe némi plusz rendezettség, állandóság költözik, ami üdítően hathat, ha eddig nehezen találtál ki a mindennapok káoszából.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

5-ös névszám

Az ötös névszámmal rendelkező férfi mellett valószínűleg csupa kaland lehet majd az életed. Utazások, sport, mozgás, kirándulás, izgalom várhat mellette, tehát egyszerűen fogalmazva színt vihet az életedbe.

6-os névszám

A hatos névszámú férfi harmóniát vihet az életedbe mind érzelmi téren, mint az élet más területein. Mellette elfelejtheted, mi az, hogy aggódni, stresszelni - megtaníthat más szemmel nézni a világot.

7-es névszám

A férfi mellett közelebb kerülhetsz a szellemi értékekhez. Jobban kezdhet vonzani az olvasás, a színház, a tartalmas kikapcsolódás. Ha eddig is a szerelmese voltál ezeknek, akkor társra leltél, és ezzel gazdagodtál.

8-as névszám

A nyolcas névszámú férfi jó ötleteivel, gyakorlatias gondolkodásával, ügyes számításaival magát a sikert viheti az életedbe. Ez megmutatkozhat karrieredben például. A férfi mellett ambícióid jó eséllyel nem lesznek álmok többé.

9-es névszám

Kilences a névszáma? A férfiben olyan partnerre lelhettél, akivel karöltve nagyszerű szülőkké válhattok, okos, aranyos, felelősségtudó gyerekeket nevelhettek fel. Életed ezzel teljessé válhat.

Ezt is szeretjük