Fejtsd meg az életed titkos kódjait

A számmisztika segítségével

Életed titkos kódja a személyiséged részét képezi. Ismerd meg önmagad és egyben életed kódját!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A numerológiát az emberi életre vonatkozó információkat tartalmazó kódként lehet értelmezni. Az önismeret a mindennapi életben állandóan megjelenik, de még így is előfordul, hogy nem látod egyben a személyiségedet.

Ilyen vagy nőként a számmisztika szerint

Nézegess képeket!

Elolvasom

A számmisztika segítségével azonban megismerheted önmagad, illetve megfejtheted életed titkos kódját. Írd fel a nevedet egy papírra, és keresd ki a betűkhöz tartozó számokat.

Például, ha a neved Kovács Katalin, akkor a következő módon add össze a számokat:

K O V Á C S K A T A L I N

2+7+6+1+3+2+2+1+4+1+3+1+5 = 38, 3+8 = 11, 1+1 = 2

Kovács Katalin titkos kódja tehát a kettes.

A B C D E F G
1 2 3 4 5 8 3
H I J K L M N
5 1 1 2 3 4 5
O Ö P Q R S T
7 O+E 8 1 2 3 4
U Ü V W X Y Z
6 U+E 6 6 6 1 7

 

1-es alapszám

Az 1-es az első a számsorban: az újdonságot, a felfedezésre váró dolgokat jelképezi. Ezt a számot önmagával oszthatod és szorozhatod, mégis ugyanaz marad. Életedre jellemző, hogy minden, amit teszel, emberpróbáló, izgalmas és hősies. Magabiztosságod és ambícióid miatt igazi alfa típus vagy.

2-es alapszám

Ahogyan azt a számod is mutatja, életedet a kettősség határozza meg. Számodból adódóan szereted megismerni az érem mindkét oldalát, nehézséget okoz számodra a hirtelen döntés. Jól ötvöződik benned a szellem és az intuíció, egyformán rendelkezel képzelőerővel és találékonysággal. Alapvető érdeklődésed a másokkal való kapcsolataidra irányul.

3-as alapszám

Ha a te számod a 3-as, akkor a létrehozás, a fenntartás és a rombolás ereje együttesen rejtőzik benned. Egyfajta keveréke vagy az egyes és kettes alapszámnak - egyszerre vagy élénk és túláradó, ami a környezeted számára néha fárasztó. Erős a belső motivációd, szeretsz irányítani, jellemző rád az önfejűség.

4-es alapszám

A 4-es szám a lényeg és a szándék összefonódása. Különös képességed, hogy - óvatosságodnak hála - meglátod a dolgok kölcsönhatását. Semmit nem veszel készpénznek, életfilozófiád a kételkedésen alapul. A szervezettség és az előre tervezés fontos számodra, szereted az életed minden területét kézben tartani.

5-ös alapszám

5-ösként különösen fontos számodra a szabadság. Életed minden percében küzdesz azért a jogért, hogy szabadon cselekedhess, illetve alkothass véleményt. Megérzéseid csalhatatlanok, ezért nem félsz kockázatot vállalni - tudod, mikor kell lépned, hogy erőfeszítésed biztosan meghozza a gyümölcsét.

6-os alapszám

Veled aztán nagyon egyszerű az élet mindenki számára, hála a jó szívednek. Társadalmi felelősségérzeted jóval fejlettebb az átlagosnál, és azon vagy, hogy a magad lehetőségei szerint élhetőbbé tedd ezt a világot. Semmi sem hoz ki úgy a sodrodból, mint az igazságtalanság - nemcsak önmagadért, hanem a körülötted lévőkért is ugyanúgy kiállsz. Eszményeid szolgálatában kitartóan és keményen dolgozol.

7-es alapszám

A 7-es igazi misztikus szám, amely filozofikus alkatot rejt. Elmélyült gondolkodó vagy, egyszersmind áhítod a boldogságot - ám azt szeretnéd, ha ebben nemcsak neked, hanem a körülötted lévőknek is része lenne. Fantáziád és kreativitásod magáért beszél, és hajlamos vagy a világot elég absztrakt szempontból megközelíteni.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

8-as alapszám

A 8-as a hatalom száma, és ez abszolút meghatározza az életedet. Szerencsére mindehhez magabiztosság és megfontoltság párosul, hosszan mérlegelsz, mielőtt meghoznád a végső döntést. A nehézségek dacára hajlandó vagy minden erőfeszítést megtenni, ha egy célt kitűzöl magad elé.

9-es alapszám

9-esként téged egy szóval lehet a legjobban jellemezni: a harcos. Nem sajnálod sem az időd, sem a pénzed, ha jótékonyságról van szó. Hozzáállásod az emberekhez nagyon megengedő és elfogadó, mindig készen állsz arra, hogy megbocsáss másoknak. Az életben a csatáidat sokkal szívesebben vívod meg intellektuálisan, mintsem fizikai erővel.

Cikkünk megírásában Dawne Kovan Titkok nélkül - Numerológia című könyve alapján készült, mely a Scolar Kiadó gondozásában jelent meg.

Ezt is szeretjük