Faithless és Sterbinszky egy színpadon!

2011. március 21-én az Arénában

Ha kedveled az elektronikus zenét, de nem bírod a lelketlen gép-zajoknak, ott kell lenned a koncerten!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Faithless zenéje még azokat is magával ragadja, akik nem kifejezetten a stílus rajongói. A Maxi Jazz, Rollo és Sister Bliss által alapított londoni zenekar tizenöt éves fennállása alatt olyan sajátos, intelligens house slágereket gyártott, amelyek ugyanúgy alkalmasak egy önfeledt bulizásra, mint elmélyülésre.

Népszerűségüket jól bizonyítja, hogy eddig megjelent hat albumuk mintegy tizenkét millió példányban fogyott el világszerte. 2011. március 21-én pedig élőben is megnézheted őket az Arénában.

A Faithless mondanivalója

A dance dalok sokatmondóak, és elgondolkodtatóak. Megromlott kapcsolatokról, a bennünk rejlő erőről szólnak. Minden hatással lehet ránk, akár egy újsághír vagy egy beszélgetés egy baráttal – mondta Sister Bliss.

„A dance főleg az emberi kapcsolatokról szól, arról a táncról, amit a gondolatainkban lejtünk az angyalainkkal és démonainkkal. Zeneileg visszatértünk a dance zenéhez az előző albummal ellentétben, amikor éppen várandós voltam a fiammal, és nem voltam túl diszkós hangulatban. Az sokkal inkább egy csendes, elgondolkodtató anyag volt, de tudjuk, hogy az emberek táncolni szeretnek, ezért ezúttal sokkal inkább a rajongóinknak akartunk kedvezni! Egészen másképpen látom a világot, mióta édesanya vagyok, de a szenvedélyem nem múlt el!”

Faithless élőben!

A Faithless élő fellépéseiken tudja még jobban magával ragadni a rajongókat. Tizenöt éve töretlenül teltházas koncerteket ad mindenhol a világon, nálunk is számtalanszor felléptek a Sziget-Fesztiválon. Maxi Jazz buddhista hitű rapper prédikátorként áll a színpadon, miközben Sister Bliss, lánykori nevén Ayalah Bentovin DJ-remixerként, és szintetizátorait hatalmában tartó dominaként fokozza az őrületet. Mindeközben a zenét előállító programozó-producer Rollo Armstrong diszkréten, de annál hatásosabban vesz részt a produkcióban.

Előzenekar: Sterbinszky

A Facebook Faithless Hungary oldalán meghirdetett szavazás eredményei értelmében, Sterbinszky forrósítja fel a hangulatot 2011. március 21-én a Faithless előtt. Sterbinszky 1998 óta tartozik Magyarország DJ-élvonalába: fiatalok ezrei számára ő maga jelenti a DJ szó hazai megfelelőjét. Saját szerzeményeit, remixeit olyan külföldi nagyágyúk játsszák rendszeresen, mint Tiesto, Ferry Corsten vagy Paul Oakenfold.

Helyszín: Budapest Sportaréna
Időpont: 2011. március 21. 20:00
Jegyárak: 5.900-13.900 forint. Kattints a vásárláshoz!
Ezt is szeretjük