Fontos kérdést tehet fel a Messenger: minden üzeneted elveszhet, ha rosszul válaszolsz

Leválasztható lesz a Messenger a Facebook fiókról.

Messenger leválása a Facebookról
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A napokban nagy eséllyel minden uniós felhasználót döntés elé állít a telefonja. A Facebook Messengert megnyitva ugyanis kérdést szegeznek nekünk, amire muszáj válaszolni - most elmagyarázzuk, melyik opció mivel jár.

Végre lehetőség nyílik leválasztani a Messenger alkalmazást a Facebookról. Erre az applikációban felugró kérdés figyelmeztet, miszerint döntést kell hozni a "Messenger-élményről".

Messenger leválása a Facebookról

Ez mind Android, mind IOS-rendszereken is megtörténik, a döntést pedig azonnal meg kell hozni, anélkül nem léphetünk tovább. Két opció tárul elénk, a "Kezdés" vagy a jobb felső sarokban lévő "Kijelentkezés". Továbblépve pár pluszinformációt is kap az ember, mit is jelent ez pontosan. 

GettyImages-1585619138
Fotó: Matt Cardy / Getty Images Hungary

A Facebook és a Messenger együttes használata gyakorlatban azt jelenti, hogy minden marad a régiben, és az eddig megszokott módon lehet használni a Facebookot, valamint a Messengert is. 

Ha mégis úgy döntenél, hogy leválasztanád a Messenger a Facebookról, létre kell hoznod egy teljesen új fiókot, ami független a Facebooktól. Mielőtt a belekezdenél, érdemes mérlegelni a következőket:

  • A jelenlegi Facebook-fiókodban folytatott beszélgetések a Facebookban megmaradnak, Messengeren azonban nem lesz többé elérhető.
  • Az új Messenger-fiókodból nem érheted majd el az ismerőslistádat, az ismerőseidet nulláról kell meghívni újra ahhoz, hogy beszélgethess velük.
  • Bizonyos funkciók nem érhetők majd el (például közösségi chat).

Gyakorlatilag minden adat elveszik az applikációdból, és ezek csak Facebookon lesznek majd elérhetőek. A döntés megváltoztatható lesz, ha mégis megpróbálsz majd újra a Facebookos adataiddal belépni a Messengerbe.

Így szabadíts fel tárhelyet a telefonodon: nem is gondolnál erre a módszerre

Egy kis plusz tárhely felszabadítása könnyebb lehet, mint hinnéd.

Elolvasom

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük