Emlékszel a Jazz+Az fátyolos hangú énekesnőjére?

Váczi Eszter-koncert csütörtökön!

A Ráday utcában a Váczi Eszter Quartet ingyenes fellépését hallhatod.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Váczi Esztert Jazz+Az zenekar énekesnőjeként ismerhette meg a hazai közönség. Az együttes feloszlása után maradt a jazznél – nem hiába. A Váczi Eszter Quartet 2009-ben megjelent Vissza hozzád című első albuma egyetlen esztendő leforgása alatt aranylemez lett. Az egy kivételével saját szerzeményeket tartalmazó korong sikere túlszárnyalt minden előzetes várakozást.

Mindez valószínűleg annak is köszönhető, hogy a mai zenei piacon elsőként jelentkeztek magyar nyelvű jazz dalokkal, ami eddig nem volt jellemző erre a műfajra.

Ha még nem hallottad élőben Váczi Esztert és zenekarát, 2011. március 10-én megteheted.

Váczi Eszter Quartet

A zenekar koncertezett már Párizsban két alkalommal, többek között a Jazzy Colors jazzfesztiválon is felléptek. 2009-ben Orosz Dénes lemezükről választott főcímdalt - Mit tennél a helyemben? - Poligamy című filmjéhez. Koncertjeiket az intim, érzékeny hangulat jellemzi. Következő fellépésükre az Ráday utcai IF Kávézóban kerül sor.

Tagok

  • Váczi Eszter - ének
  • Mike Zsolt - dobok
  • Schneider Zoltán - gitár
  • Gátos Bálint - basszusgitár
  • Gátos Iván - billentyűs hangszerek

IF Kávézó

Az IF Kávézónak a kilencedik kerületi Ráday utca ad otthont. Amire a zene mellett számíthatsz: kiváló minőségű kávék, házi csokoládés italok, mediterrán ételkülönlegességek, saját készítésű falatkák, bor- és sörkorcsolyák. Eger környéki, Szent György-hegyi és tokaji borok, Wernesgrüner és Budweiser csapolt sör.

Helyszín: IF Kávézó 1092 Budapest, Ráday utca 19.
Időpont: 2011. március 10. 20:00
Belépő: ingyenes.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük