Nyom nélkül tűntek el a család holmijai: 40 év után fedezték fel, hogy hová lettek
Furcsa helyről kerültek elő a negyven év alatt eltűnt holmik.

eltűnt cuccok nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Furcsa érzéssel tölti el az embert, amikor egy rég nem látott ruhanemű bukkan elő a gardróbból. Nem csak nosztalgiaérzés fog el, de akarva akaratlan mindenki ösztönösen átkutatja a zsebét régi kincsek után.

Nemrégiben hasonló történt egy párral, csak nekik több évtized alatt elvesztett holmijaik kerültek elő egy váratlan helyről. 

Rejtett üreg

Peter Brown és felesége tárgyait a gyógyszeres szekrény mögött húzódó, számukra teljesen ismeretlen üreg nyelte el közel negyven éven keresztül - egy váratlan időkapszula keletkezett a bútor mögött. A férfi Imgur-profiljára töltötte fel a rejtekhelyről készült képeket, amiktől felbolydult az internet népe, már közel 130 ezren osztották meg az érdekes felfedezést.

Az eltűntnek hitt tárgyak és a falba vágott lyuk.
Az eltűntnek hitt tárgyak és a falba vágott lyuk.
Fotó: Peter Brown / Imgur

- A szekrény mögött egy apró rés keletkezett, ami egy nagy üregbe vezette a piperéinket - nyilatkozta Peter a BoredPandának. - Először egy sárga, '80-as évekbeli testápolót találtunk a résben, majd egy nagyobb lyukat vágtunk a falba, hogy a többi holmit is kihalászhassunk. Tudtuk, hogy pár dolog biztos behullott a szekrény mögé, na de azt, hogy elnyelte fal, nem gondoltuk volna. 

Időkapszula a szekrény mögött

- A hátsó fürdőszoba egy beépített gyógyszeres szekrényt tartalmaz. Három fiókja van, mint a legtöbb ilyen bútornak, és mindig teletömtük őket. Sajnos egyiknek a végén egy kis lyuk keletkezett, közel a falhoz, és tényleg nagyon furcsa szögben kellett benézni ahhoz, hogy látszódjon.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Úgy tűnik, ahogy gyűltek az új holmik a fiókokban, az idők folyamán pár dolog hátratolódott, észre sem vettük, hogy eltűntek. Az évek alatt annyi mindent nyelt el az üreg, hogy egy másik szekrényt is meg lehetne tölteni velük - mondta a férfi. A képek kapcsán érkeztek hozzászólások, legtöbben öregnek érezték magukat, mert az összes tárgyat meg tudták nevezni.  A házaspár holmijai közül a legtöbb testápoló, sampon és krém volt, amiknek a szavatossági ideje a '80-as vagy '90-es években már lejárt.

A valaha volt legbizarrabb dolog, amit padláson találtak: fejet rejtett a doboz

Volt egyszer egy ház Franciaországban, annak egy padlása, a padláson pedig egy öreg szekrény. Izgalmas mesének indulna, valójában azonban bizarr horrortörténetté növi ki magát a cselekmény: a szekrény mélyén ugyanis egy misztikus, régi doboz lapult.

(Képek forrása: BoredPanda, Imgur, borító-és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük