Nyom nélkül tűntek el a család holmijai: 40 év után fedezték fel, hogy hová lettek

Furcsa helyről kerültek elő a negyven év alatt eltűnt holmik.

Eltűnt tárgyak a lakásban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Furcsa érzéssel tölti el az embert, amikor egy rég nem látott ruhanemű bukkan elő a gardróbból. Nem csak nosztalgiaérzés fog el, de akarva akaratlan mindenki ösztönösen átkutatja a zsebét régi kincsek után.

Nemrégiben hasonló történt egy párral, csak nekik több évtized alatt elvesztett holmijaik kerültek elő egy váratlan helyről. 

Rejtett üreg

Peter Brown és felesége tárgyait a gyógyszeres szekrény mögött húzódó, számukra teljesen ismeretlen üreg nyelte el közel negyven éven keresztül - egy váratlan időkapszula keletkezett a bútor mögött. A férfi Imgur-profiljára töltötte fel a rejtekhelyről készült képeket, amiktől felbolydult az internet népe, már közel 130 ezren osztották meg az érdekes felfedezést.

Az eltűntnek hitt tárgyak és a falba vágott lyuk.
Az eltűntnek hitt tárgyak és a falba vágott lyuk.
Fotó: Peter Brown / Imgur

- A szekrény mögött egy apró rés keletkezett, ami egy nagy üregbe vezette a piperéinket - nyilatkozta Peter a BoredPandának. - Először egy sárga, '80-as évekbeli testápolót találtunk a résben, majd egy nagyobb lyukat vágtunk a falba, hogy a többi holmit is kihalászhassunk. Tudtuk, hogy pár dolog biztos behullott a szekrény mögé, na de azt, hogy elnyelte fal, nem gondoltuk volna. 

Időkapszula a szekrény mögött

- A hátsó fürdőszoba egy beépített gyógyszeres szekrényt tartalmaz. Három fiókja van, mint a legtöbb ilyen bútornak, és mindig teletömtük őket. Sajnos egyiknek a végén egy kis lyuk keletkezett, közel a falhoz, és tényleg nagyon furcsa szögben kellett benézni ahhoz, hogy látszódjon.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

- Úgy tűnik, ahogy gyűltek az új holmik a fiókokban, az idők folyamán pár dolog hátratolódott, észre sem vettük, hogy eltűntek. Az évek alatt annyi mindent nyelt el az üreg, hogy egy másik szekrényt is meg lehetne tölteni velük - mondta a férfi. A képek kapcsán érkeztek hozzászólások, legtöbben öregnek érezték magukat, mert az összes tárgyat meg tudták nevezni.  A házaspár holmijai közül a legtöbb testápoló, sampon és krém volt, amiknek a szavatossági ideje a '80-as vagy '90-es években már lejárt.

A valaha volt legbizarrabb dolog, amit padláson találtak: fejet rejtett a doboz

Volt egyszer egy ház Franciaországban, annak egy padlása, a padláson pedig egy öreg szekrény. Izgalmas mesének indulna, valójában azonban bizarr horrortörténetté növi ki magát a cselekmény: a szekrény mélyén ugyanis egy misztikus, régi doboz lapult.

A valaha volt legbizarrabb dolog, amit padláson találtak: fejet rejtett a doboz

Nézegess képeket!

Elolvasom

(Képek forrása: BoredPanda, Imgur, borító-és ajánlókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük