Holdhoroszkóp: ki voltál előző életedben?

Hold-jegyed megmutatja

Holdhoroszkópunkból megtudhatod, ki voltál korábbi inkarnációidban, és azt is, milyen feladat előtt állsz most.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Hold két és fél naponta változtat állatövi jegyet, ami erőteljes hatással van lelkedre. Ha úgy érzed, hogy Nap-jegyed tulajdonságai nem illenek rád, akkor valószínűleg a Hold-jegyed a domináns.

Hírességek a Halak jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

A Hold érzelmeket, erőteljes ösztönöket, mintákat és ősi vagy karmikus örökséget jelképez, melyek mind a tudattalanod szintjén működnek. Hold-jegyed megmutatja, hogy előző életeid során milyen leckéket kellett elsajátítanod, és azt is, hogy milyen feladatok előtt állsz jelen életedben.

Hold a Kosban

Keresztes lovag, felfedező és a gyengébbek védelmezője voltál. Holdad miatt életedet háborúk, balesetek és vérontások kísérték. Meg kell tanulnod elkerülni a veszélyes helyzeteket, és azt is, hogyan lehet visszavonulni, illetve így megérni a másnapot, hogy tovább harcolhass. Karmikus örökséged a krónikus türelmetlenségről, önzésről, valamint arról a késztetésről szól, hogy képes legyél különbséget tenni a határozottság és az agresszió között. Valószínű, hogy a múltban gyakran arrogáns és túlságosan magadba forduló voltál.

Hold a Bikában

Előző életeid során voltál földműves, kézműves, mesterember és valószínűleg médium is. Sorsod többnyire a materializmus és a biztonság köré összpontosult. Ennek következtében lehetséges, hogy véleményedet gyakran elhallgattad, nehogy veszélybe kerüljön a pozíciód, illetve pénzügyi nehézségekkel kelljen szembenézned. Feladatod, hogy legyőzd az anyagi dolgokhoz való ragaszkodásodat, mely a biztonság képzetét keltette benned a múltban.

Hold az Ikrekben

A tanítás és a kapcsolatteremtés állt előző életeid középpontjában, de valószínű, hogy a pletyka és a gúny is szerepet kapott bennük. Lehet, hogy gyorsan törtél előre az életben, de manipuláltad az embereket, hogy feljuss a csúcsra, és képes voltál elferdíteni olykor az igazságot is. Sajnos elképzelhető, hogy kihasználtad a nálad kevésbé ügyes embereket. Ezt leginkább úgy tudod törleszteni, hogy ebben az életedben a racionalitás és az igazság felé fordulsz.

Hold a Rákban

Valószínűleg jellemző volt rád a túlságos függőség és érzelmi kötődés korábbi inkarnációid során. Lehettél hivatásos anya, bába, de mindenképpen olyan foglakozásod volt, mely érzelmileg megterhelt. Az ekkor szerzett lelki fájdalmaid olyannyira sérülékennyé tettek, hogy ez kihat a jelenlegi életedre is, ám mindezt sokszor közömbösséggel palástolod. Ahhoz, hogy továbblépj, és a jelenlegi életedben boldogabb légy, fontos, hogy megtisztítsd az ősi vonalat ezektől az érzelmi zavaroktól.

Hold az Oroszlánban

Az Oroszlán Hold által meghatározott előző életeidben voltál színész, uralkodó, zsarnok, fanatikus és jótevő is. Mindezek miatt korábbi inkarnációidat különféle hatalmi harcok jellemzik. Sokszor éltél vissza erőddel, vagy rosszul használtad fel, és próbáltál mások felett uralkodni, de az is előfordulhat, hogy más zsarnokságától szenvedtél. Épp ezért a jelenlegi életedben fontos, hogy függetlenedni tudj a környezetedtől, a belső harmóniát ugyanis csak így lelheted meg.

Hold a Szűzben

Korábbi reinkarnációidban voltál ügyes adminisztrátor, felszolgáló és takarító is.
Számos olyan életed volt, aminek a szolgálat állt a középpontjában. Ha ebben az életedben is jellemző rád, hogy inkább mások akaratának teszel eleget ahelyett, hogy a saját álmaidat valósítanád meg, eljött az ideje, hogy kiállj önmagadért, és végre azt tedd, amit te látsz jónak, nem pedig azt, amit a feletted állók tartanak helyesnek.

Hold a Mérlegben

Számos előző életedben voltál az úgynevezett másik fél, így például közvetítő, esetleg kurtizán. A társas élet minden aspektusát kipróbáltad, és meglehet, hogy most a karmikus kapcsolatok foglya vagy. Jelenlegi életedre is kihat mindez, hiszen gyakran előfordul, hogy ahelyett, hogy főszerepet játszanál, mindig csak mások érdekében cselekszel - önmagadról megfeledkezve. Mostani életfeladatod tehát az, hogy kiegyenlítsd ezt a számlát, és végre magaddal törődj.

Hold a Skorpióban

Előző életeid összefüggésbe hozhatók az alkímiával, a gyógyászattal, a halállal és mindenféle tiltott dologgal. Ezen életeid középpontjában a hatalom és az élet misztériumának megismerése állt. Bár mindezen foglalkozások rendkívüli módon érdekeltek, energiáidat leszívták, és fásulttá tettek. Épp ezért most az a feladatod, hogy megtanulj nyitni a világ felé, lelkedet felszabadítsd, őszinte és bensőséges emberi kapcsolatokat építs, és végre igazán boldog légy.

Hold a Nyilasban

Bármerre is jártál, mindig a tudásszomjadat próbáltad oltani: lehettél tanár, pap, felfedező vagy kutató. Előfordulhat, hogy néha összekeverted a vallást a spiritualizmussal, és most az a legfőbb feladatod, hogy visszatalálj a szellemedhez. Ideje, hogy kicsit visszavegyél a tempóból, és élvezd az életnek azon pillanatait is, amikor nem történik semmi, csend van és nyugalom. Ne félj annyira görcsösen attól, hogy az információk áramlása lelassul, és nem tanulsz meg új dolgokat.

Hold a Bakban

Lehettél bíró, ügyvéd, a társadalom törvényeinek őre, adminisztrátor, krónikás vagy éppen ravasz üzletember. De az is megeshet, hogy lelkész vagy tekintélyes vagyon és pozíció örököse voltál előző életeidben. Mindenesetre valószínű, hogy a legnagyobb hatalommal bírók közé tartoztál, de könnyen előfordulhat, hogy kishitűséged visszahúzó erőként hatott. Életfeladatod épp ezért most az, hogy jobban bízz önmagadban és a lehetőségeidben. Számtalan megvalósításra váró cél áll előtted.

Hold a Vízöntőben

A Vízöntő Holdad alapján előző életeidben forradalmár voltál, de könnyen lehet, hogy törvényhozással vagy igazságszolgáltatással kapcsolatos munkát végeztél. Korábbi inkarnációid középpontjában a változás, a fejlődés állt, és folyamatosan új eszmékért harcoltál. Lehettél törvényen kívüli vagy bűnbak szerepben is. Meglehetősen viharos elmúlt életekkel rendelkezel. Ha mindezt ki szeretnéd egyenlíteni, jelenlegi életedben toleranciát és türelmet kell tanulnod.

Hold a Halakban

Számos inkarnációd kapcsolódott a valláshoz és a tengerhez. De mivel született művész vagy, elképzelhető, hogy költőként is éltél. Előző életeidet erősen jellemzi az áldozat-mártír-megváltó szindróma. A szánalmat összetévesztetted a szeretettel, és a vezeklés vágyától hajtva, jó szándékkal próbáltál mások szenvedésein könnyíteni, de a valóságban legtöbbször mártír lettél. Most azonban végre eljött az ideje, hogy csak önmagadért tegyél, és ne hagyd magad befolyásolni.

Cikkünk Judy Hall: Kristály zodiákus című könyve alapján készült.

Szeretettel ajánljuk ezt a könyvet mindenkinek, aki szeretné megismerni hibáinak okát, érzelmeinek hátterét, életfeladatát, adottságait, születési kövét.

A kristályokkal nem csupán gyógyítani lehet - ahogy a könyv részletes elemzéseiből kiderül -, hanem segít békés kapcsolatot teremteni a külvilággal vagy elmélyülni a meditációban, és utat mutat egy boldog, kiegyensúlyozott élet felé.

Kiadja a Bioenergetic Kiadó
Ára:  2 800,- forint
A könyvet itt rendelheted meg »

OLVASD EL EZT IS!

  • szerelem
  • szaturnusz

Karmikus kapcsolat

  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Tigris jegyében

  • horoszkóp
  • kínai horoszkóp

15 sztár a Kígyó jegyében

Ezt is szeretjük