Egy pasi, aki soha nem lesz a tiéd: ne csapd be saját magad!
Vannak olyan férfiak, akikbe nagyon könnyű belezúgni, de eleve reménytelen a helyzet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte mindenki életében létezik egy pasi, akibe fülig belezúg, pedig annak az esélye, hogy lesz valami a dologból, nagyjából egyenlő a lottóötös elnyerésének valószínűségével.

Ez a pasi pedig nem más, mint a kedvenc sztárod, aki iránt a rajongás könnyen hasonló érzelemmé alakulhat, mint a szerelem. Akármilyen nehéz is, nem szabad áltatnod magad.

Tényleg szerelmes vagy?

A szerelem nem definiálható érzelem, és nem is határozható meg, hogy mi váltja ki az emberből, de tudnod kell: az, amit a kedvenc sztárod iránt érzel, inkább egy nagyon erős rajongás, nem a klasszikus értelemben vett szerelem.

Hiszen nem tudhatod, milyen az illata, hogyan beszél vagy reagál hétköznapi szituációkban, hiába érzed úgy, hogy mindent tudsz róla és mindenkinél jobban ismered, ez nem így van.

Az, amit belőle látsz, még ha például egy spontán interjú vagy egy közönségtalálkozó során is történik, csupán a külvilágnak szóló énjéhez tartozik, és lehet, hogy tényleg őszintén nyilatkozik, de ez akkor sem helyettesíti a személyes kommunikációt, amelyen keresztül két ember igazán megismeri egymást.

Persze nem tilos rajongani egy ilyen pasiért, de csak ésszerű kereteken belül, és jó tudni, hogy hol a határ: mindig légy tisztában vele, hogy csak egy sztárról van szó, és ne gondolj többet a dologba.

Nem véletlen

Nem vagy egyedül azzal, hogy ilyen érzelmeket vált ki belőled egy híresség. Az, hogy egy sztárpasi ennyire jól néz ki, szerethető, és ellenállhatatlan a stílusa, nem véletlen, ugyanis azokból válnak a leghíresebb, legnépszerűbb figurák, akik képesek levenni a lábukról a világot.

Ezek az emberek válogatott személyek, akár egyedül, akár csoportban csinálnak karriert, mint a fiúbandák. Az ő esetükben arról van szó, hogy kiválasztják azokat a tehetséges srácokat, akik a leginkább eladhatók, és minden célcsoport találhat olyat a zenekarban, akivel azonosulni tud, vagy aki az ízlésének megfelelő.

Mit ne tegyél?

Ha a napjaid minden percét kitölti az imádott sztárról való ábrándozás, ideje, hogy tiszta fejjel is átgondold a helyzetet.

Valószínűleg idővel elmúlik majd ez az érzés, vagy jön egy másik híresség, aki letaszítja a trónról az előző kedvencedet, de addig is tedd helyre magadban a dolgot.

Ne beszélj úgy a sztárról, mint a személyes ismerősödről, és ne kreálj közös történeteket, mert a társaid is furcsán néznek majd, ha ezeket előadod nekik. Tartózkodj az olyan tettektől, amik miatt megkaphatod az őrült rajongó címet.

Ezt is szeretjük