Egy igazi pajzán este a Szeparéban

Huncutságok február 16-án

A Pajzán Akusztik zenekar egy igazán pikáns előadással vár szerda este a Szeparé Bisztróban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Balázst az egykori Suhancos formáció alapító tagjaként ismerhette meg a nagyérdemű. A zenekar azonban 2009-ben feloszlott, és Balázs azóta egy új bandával, a Pajzán Akusztikkal folytatja a folkos hagyományokat.

Őket hallhatod február 16-án este a Szeparé Bisztróban. A belépők elővételben 700 forintért, a helyszínen pedig 900 forintért kaphatók.

Pajzán Akusztik február 16-án

Az új zenekarban a folkos hagyományokat funkos hangzással lazítják fel. A Suhancos-dalok refrénjeiből ismert szövegvilágához híven személyes felismerések, keserédes érzelmek, csípős irónia váltják egymást akkordról akkordra, hangszerről hangszerre.

A zenekar ígérete

Ez egy ülős, nyugodt kis koncert lesz, mindenféle dübörgést nélkülözve – akusztikus hangszerelés, semmi villanygitározás – az átvezetések a dalok között pedig kis pajzán történeteket tartalmaznak, például a Székelyektől illetve különféle tájegységek gyűjtéséből.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ha tehát egy igazán különleges, pajzán csemegére vágysz szerda este, ott a helyed Szabó Balázs zenekarának koncertjén. Szerdai napon nem szükséges a Szeparé klubkártya sem.

Helyszín: Szeparé Bisztró 1066 Budapest, Teréz körút 55.
Időpont: 2011. február 16. 20:30
Jegyár: a helyszínen 900 forint.
 
Ezt is szeretjük