Ingyenes vércukor- és szemvizsgálat vasárnap
Egy Csepp Világnap a Symában
November 13-án este 18 óráig érdemes ellátogatnod a Symába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Egy Csepp Világnap 2006 óta minden esztendőben nagy esemény, ahol bárki ingyenesen vehet részt különféle egészségügyi szűréseken, miközben koncertek és sokféle foglalkozás garantálja, hogy az egész család jól szórakozzon. Az Egy Csepp Világnapon minden az egészséges életmódról, az életszeretetről, az együtt töltött idő szeretetéről szól.

Egy Csepp Világnap

Az Egy Csepp Világnap az Egy Csepp Figyelem Alapítvány éves, ingyenes nagy rendezvénye: mindannak az ünnepe, amit a cukorbetegség megelőzéséért küzdő szervezet képvisel.

Az idei a hatodik alkalom: ezúttal is egész napos koncertek – Qualitons, X-Faktor, Rutkai Bori és a Hébe-hóba Banda, Kolompos Együttes, Fiesta – ingyenes egészségügyi szűrések, bio- és egészségpiac, gyerekfoglalkozások, sorsolások várnak.

Egészségügyi szűrések

  • Szemvizsgálat
  • Hallásvizsgálat
  • Vérnyomás-mérés
  • Vércukorszint mérés
  • Koleszterinszint mérés
  • Testzsír-százalék mérés
  • Testmagasság- és testsúlymérés

Egészség-piac

Pannon Halláscentrumok, Pharmaherb - Györgytea, lábmasszírozó gépek kipróbálása a Mediwel Kft.-vel, diabétesz betétek a Betét Kft-től, Tudomány Kiadó, Springmed Kiadó, egészséges főzés a Tefallal, Nyírfacukor, diabetikus élelmiszerek az ASIX Kft.-től és az I.D.C. Hungária Zrt-től, a Hunorganic Kft. gluténmentes termékei, Magyar Ayurvéda Gyógyászati Alapítvány, shiatsu masszázsgépek az IS-DMC Kft-től, Ofotért optika, diabetikus ételek a Gastroyaltól, diabétesz lábkrém a Coordwelltől, Cadex óra, 1000tea teázósarok és még sok más

Gyerekeknek

Cellux - kézműves foglalkozás újrahasznosított anyagokból, NOHA Stúdió - hangszer-, papírjáték- és társasjáték készítés, ugrálóvár, arcfestés, lufihajtó mókamesterek, zsonglőrködés, baba-sarok

Egy Csepp Világnap
Helyszín: Budapest, Syma Rendezvényközpont
Időpont: 2011. november 13. 10-18 óra.
További infók itt!
Ezt is szeretjük