Ezek a leggyakoribb hibák a szerelemben! Dr. Csernus Imre előadása november 23-án
Ha szívesen hallgatnád a dokit élőben, szerdán irány az IBS Színpad.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dr. Csernus Imrét a legtöbben néhány évvel ezelőtt a Viasat 3 televízió különös műsorában, egyfajta valóságshow-rendelésen ismerhették meg.

Ha kedveled a doki sajátos stílusát, esetleg könyveit is olvastad, ajánljuk figyelmedbe következő budapesti előadását. Dr. Csernus Imrét november 23-án hallgathatod meg az IBS Színpadon.

Dr. Csernus Imre előadása - Párkapcsolatokról

Csernus Imre ismét a lélek mélyére néz és igazán őszinte stílusában elmondja a véleményét a párkapcsolati nehézségekről. Legyünk őszinték, merjük szembe nézni a párkapcsolati problémáinkkal!

A megoldást nekünk kell megtalálni ne másokra bízzuk saját életünk megoldását. Az előadást a Felelős Szülők Iskolája sorozat szervezi de nem csak szülőknek

Pároknak, egyedülállóknak, szerelemeseknek, elváltaknak és mindenki másnak, aki tenni akar a saját életéért, párkapcsolataiért.

Dr Csernus új könyve

Novemberben jelenik meg Dr. Csernus Imre alapkönyve, a DROGMA új, átdolgozott és bővített kiadásban. Dr. Csernus Imre immár kilencedik könyve egy folyamatosan szűnni nem akaró, égető problémához, a drogokhoz nyúl vissza. A könyvről korábbi cikkünkben olvashatsz.

Dr. Csernus Imre előadása - Párkapcsolatokról
Helyszín: IBS Stage, 1021 Budapest, II. kerület, Tárogató út 2-4.
Időpont: 2011. november 23. 19 óra
Jegy: 2900 forint. Jegyedet itt válthatod meg!
További információ: www.felelosszulokiskolaja.hu
Ezt is szeretjük