Most már biztos: távozik a sorozatból a népszerű színésznő
A Glee részeit itthon is sugározta az RTL Klub. Hamarosan elkezdik forgatni a legújabb évadot.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Korábban már megírtuk, hogy a Glee című sorozatban a Dianna Agron által megformált Quinn karakterét súlyos baleset éri - akkor kaptak szárnyra először a hírek, hogy a szőke színésznőt talán kiírják a sorozatból.

Most azonban a sorozat egy másik sztárjának, Jane Lynch-nek a nyilatkozata alapján úgy tűnik, szinte bizonyos, hogy a következő évadban a sorozat Dianna Agron közreműködése nélkül fog folytatódni.

Nehezen búcsúznak tőle

Jane Lynch az EOnline-nak beszélt arról, mire számíthatnak majd a rajongók a következő évadban, és milyen hangulatban telt a mostani évad utolsó jeleneteinek felvétele.

Bár Jane, akit természetesen köt a titoktartási szerződés, nem fogalmazta meg egyértelműen, hogy Quinn karakterét kiírják a sorozatból, a sorok közül ezt lehet kiolvasni.

- Hoztak egy döntést, ami nagyon meglepett. Az utolsó jelenet, amit Diannával forgattam, nagyon mélyen érintett érzelmileg, és én magam is meglepődtem, hogy hogyan alakult a történet. Dianna egyszerűen káprázatos, és nagyon kedves személyiség.

Ezt a jelenetet leforgatni vele olyan volt, mint elbúcsúzni tőle, ami számomra nagyon szomorú dolog - nyilatkozta.

A Glee című sorozatban egy csapat középiskolás - akik legkevésbé sem tartoznak a suli legmenőbb diákjai közé - kórust alapít, és eldöntik, hogy híresek lesznek. Ez azonban a suli élszurkolóinak cseppet sincs ínyükre, hiszen így a kórussal is osztozniuk kell az iskolai költségvetésen, ezért a kapitányuk megbízza Quinnt - Dianna Argont -, hogy épüljön be a Glee-be, és próbáljon belülről viszályt szítani.

Quinn enged is a kérésnek, ám végül ő is megszereti annyira a csoportot, hogy inkább az ő oldalukra áll, így a sorozat alakulása közben negatív szereplőből pozitívvá válik.

Ezt is szeretjük