Deutsch: Imádom, hogy Charlie Sheen vagyok!
Deutsch Tamás szinte minden tekintetben megtisztelőnek érzi, hogy a csajozós, balhés színészhez hasonlítják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Fidesz európai parlamenti képviselője, Deutsch Tamás elkezdte használni a Twittert, ahol egy nap alatt több száz követője akadt. Az ok: a politikus meglehetősen szokatlan - többek szerint közszereplőhöz nem méltó - módon osztja meg gondolatait a nagyvilággal, Gyurcsány Ferencet például nemes egyszerűséggel melegebb éghajlatra küldte egyik bejegyzésében.

Deutsch Tamás kérdésünkre, miszerint számított-e arra, hogy egy nap leforgása alatt ötszáz követőt tudhat magáénak, közölte: eszébe sem jutott, hogy ekkora népszerűségre tesz szert, majd megjegyezte, már nem is ötszáz, hanem nyolcszáz követője van.

- Várjon, belépek!

- Várjon, belépek, megnézem a pontos számot - tette hozzá a politikus, akinek hála megtudhattuk a kedd délutáni hivatalos adatot. Eszerint Deutsch Tamást ekkor 782 ember követte a Twitteren.

A politikusnak egyébként egy barátja mutatta meg a Twittert egy-két hónappal ezelőtt, és végül a névnapján döntött úgy, hogy egyfajta ajándékként regisztrál ő is. A képviselő elmondta, tudatos döntés volt, hogy nem hivatalos stílusban csiripel, mert szerinte azok a jó tweetek, amelyek a hétköznapi értelemben őszinték. - Ez adja az erejét a tweetelésnek - vélekedett.

Felvetésünkre, miszerint közszereplőként nem biztos, hogy ilyen stílusban kellene kommunikálni, Deutsch azt mondta: megérti ezt a véleményt is, ugyanakkor lehet keresni olyan, hivatalos felszólalást tőle, amelyben trágár szavakat használ.

- Ha klasszikus politikai szerepben beszélek, televíziós interjúban, felszólalásokkor, sajtótájékoztatókon, akkor nem így beszélek. Az internet pont ezért jó, mert ott olyan stílusban tud valaki kommunikálni, mint magánemberként. Ez egy másik műfaj - szögezte le, hozzátéve, hogy Twitter-oldalát sem árasztja el a káromkodás.

A politikust Twitter-oldala miatt többen a csajozós, balhés, bulis Charlie Sheenhez hasonlították, aki szintén használja a Twittert, és ennek köszönhetően hatalmas sztár lett a neten, a fél világ az ő bejegyzésein röhög.

Deutsch Tamás elmondta, "szinte minden vonatkozásban megtisztelőnek érzi", hogy Charlie Sheenhez hasonlítják. Kérdésünkre, hogy a színész melyik tulajdonsága passzol hozzá a leginkább, a képviselő úgy felelt: az olvasókra bízza, hogy szerintük melyik az a tulajdonság, amelyikben nem állja meg a helyét.

A politikust egyébként nemcsak Charlie Sheenhez hasonlították, korábban Kiszel Tünde neve is felmerült Deutsch tevékenysége kapcsán - ugyanis a médiaszemélyiséghez hasonlóan naptárt készíttetett, amely állítása szerint hatalmas népszerűségre tett szert. Az EP-képviselő naptáráról bővebben itt olvashatsz.

Ezt is szeretjük