Magyarországon a Grammy-díjas világsztár! David Guetta december 17-én lép fel
David Guetta Nothing But the Beat turnéjával hazánkba érkezik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

December 17-én, szombaton Budapestre látogat az idén második Grammy-díját is begyűjtő francia dance-ikon, David Guetta. Az idei esztendőben is óriásit taroló művész az ötödik szerzői nagylemezéhez, a Nothing But The Beat -hez kapcsolódó világ körüli turné keretében érkezik a HUNGEXPO színpadára.

David Guetta Nothing But The Beat Tour

Az augusztusban megjelent Nothing But The Beat mind minőségében, mind pedig az eladási statisztikákat illetően méltó folytatása David korábbi szuperprodukcióinak.

A vadonatúj albumon nem kisebb világsztárok kollaboráltak David-del, mint Snoop Dogg, Taio Cruz, Afrojack, Flo Rida, Akon, vagy éppen Usher.

Nem csoda tehát, hogy fél év leforgása alatt a nagylemez meghódította többek között az Egyesült Államok – Billboard Dance Chart –, Franciaország, Németország, Spanyolország, Belgium, és Portugália album-toplistájának csúcsát, illetve aranylemez státuszt ért el Ausztráliában, Belgiumban, Spanyolországban, és az Egyesült Királyságban is.

A világszerte több millió eladott nagylemezzel, és több tíz millió eladott single-vel büszkélkedő zenész az idei esztendőben sem szenvedett hiányt egyéni elismerésekben.

Amellett, hogy két kategóriában is jelölést kapott az MTV Music Awards-on, ismét bezsebelt egy Grammy-díjat Madonna Revolver című dalához készített remixével, illetve karrierje során elsőként sikerült a tekintélyes DJ Magazine Top 100 DJs közönségszavazását megnyernie.

Lemezbemutató Magyarországon

A lemezbemutatón a Nothing But The Beat zenei anyaga mellett a korábbi David Guetta világslágerek is felcsendülnek majd, és természetesen a turnéra szabott világszínvonalú hang - és látványtechnika sem marad el.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, felhívjuk minden Kedves Vendégünk figyelmét a korai érkezésre. A beléptetésnél biztonsági okokból fémdetektoros kapuk működnek, így a gyors bejutás érdekében kérünk mindenkit, hogy csak a legszükségesebb kellékeket hozza magával!

David Guetta Nothing But The Beat Tour
Helyszín: Hungexpo,1101 Budapest , Albertirsai út 10. Bejárat: 3. kapu
Időpont: 2011. december 17. kapunyitás: 20:00
Ezt is szeretjük