Jön a következő Harry Potter-film? Újra együtt Harry, Ron és Hermione!
Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint ismét együtt forgat. Tudd meg, miért!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ismét együtt forgat a Harry Potter-filmek triója, a Harryt alakító Daniel Radcliffe, a Hermionét játszó Emma Watson és a Ront megszemélyesítő Rupert Grint.

A közönségkedvenc hármas újra varázslótanoncokat alakít majd, de nem egy egész film, csak néhány jelenet erejéig.

Mintha új filmet forgatnának

Több hullámvasutas témapark is készült már az orlandói Universal Studios kapuin belül, most pedig egy újabb létesítményt hoznak majd létre, melynek témája a Harry Potter-filmekből ismert Gringotts bank lesz.

Az élménypark arra a jelenetre épül, amikor a három jó barát, Harry, Hermione és Ron trükkök és fondorlatok árán belopóznak a bankba, majd amikor helyzet melegedni látszik, szökni próbálnak.

Ehhez kell Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint segítsége, a park ugyanis igazán interaktív programot biztosít majd a látogatóknak, exkluzív, újraforgatott és eddig még nem látott filmjelenetekkel tarkítva - a sárkány és a kísérőkobold csak hab lesz a tortán.

Ilyen most Matthew Lewis

Nem csupán Harry, Hermione és Ron tartogat meglepetéseket: a Neville Longbottomot alakító színész, Matthew Lewis döbbenetes változáson ment át. Nézd meg fotókon!

Alan Gilmore, a hullámvasutak és a Harry Potter-filmek művészeti vezetője a kiadott közleményben elmondta, nagyon izgalmas projektbe vágtak bele, ahol a trió összeáll egy utolsó nagy kalandra, és nemcsak a kivágott jelenetekkel dolgoznak, de egészen újakat is forgatnak majd - Gilmore szerint olyan az egész, mintha egy új filmet készítenének.

Harry, Hermione, Ron és a többiek

A Harry Potter és a menekülés a Gringottsból elnevezésű parkban nemcsak a három kis varázslótanonccal, de más jól ismert szereplőkkel is találkozhatnak majd az érdeklődők. Megjelenik többek közt maga Voldemort nagyúr is, egyik hű csatlósa, Bellatrix Lestrange oldalán.

Képek: fanpop.com; sueddeutsche.de

Ezt is szeretjük