Emberfarm Kaposváron: csak 18 éven felülieknek!
Dömötör Tamás darabja
A Csiky Gergely Színház új előadása arra keres választ, szembemehetsz-e az árral, van-e választási lehetőséged.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A filmiparban haladni kell a korral. Hogy ez mit jelent? Egyre jobb technikával, egyre olcsóbban, egyre durvább hatásokkal – értsd: a finoman sejtetős, erotikus művészfilmeknek vége, többet kell mutatni, nyersebben: húspiac van. Meddig lehet elmenni a versenyben?

Egyre keményebb jeleneteket bevállalni. Fizetés nélkül dolgozni hónapokig. Van választási lehetőség? Lehet szembemenni az árral, és valami egészen újba fogni? Dömötör Tamás Emberfarm című – 18 éven felüli nézőknek szánt – darabja erre a kérdésre keresi a válasz. A kaposvári Csiky Gergely Színházban 2011. március közepe óta játsszák a darabot.

Emberfarm

Golyó, Szilárd és csapatuk megpróbálják: ki akarnak lépni a piac törvényeinek szorításából, hogy átírhassák azokat. Igazi nagyjátékfilmet akarnak forgatni, független filmesként. A saját lábukra akarnak állni, hogy ne a nagy cég nagyfőnökének kénye-kedvétől függjenek, és ne kelljen olyan filmet csinálniuk, amilyet ő rendel. Hogy a bevételből ki tudják fizetni a számláikat is.

Főbb szerepekben

  • Papi - Gyuricza István
  • Szilárd - Kelemen József
  • Wolf, filmfelvételről - Rátóti Zoltán
  • Golyó - Kalmár Tamás
  • Bandi - Kovács Zsolt

Talán megvalósíthatják elképzeléseiket. Önmagukat. Ez persze kemény meló. Pénzt kell szerezni, képezniük kell magukat, addig is hülye reklámokat vállalni, de most már legalább tudják, miért: hogy egyszer majd le tudják forgatni a saját filmjüket.
Ha ez ilyen szép és egyszerű lenne. A siker-sztori: "éjt-nappallá téve dolgoztunk, de megérte, megvalósultak az álmaink, mindenki egyet akart a csapatból, és hajlandó volt a közös célért beáldozni az egyéni érdekeit, mert csak így lehet: ha az álom fontosabb, mint a pénz vagy a hatalom". De nem ilyen egyszerű. Közel sem. Dömötör Tamás film- és színházi rendező darabja arról, ki lehet-e szállni a rendszerből.

Emberfarm
Helyszín: Csiky Gergely Színház, 7400 Kaposvár, Rákóczi tér , Rákóczi tér
Időpont: Kattints a színház havi műsorára!
Jegy: Jegyinformáció itt.

Fotó: Klencsár Gábor

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük