Felhagy a modellkedéssel? Kiderült, mire készül Cara Delevingne

Cara Delevingne idén új oldaláról mutatkozik be.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár Cara Delevingne fő tevékenysége egyelőre a modellkedés, a 22 éves lány már kipróbálta magát az éneklésben és a színészetben is.

Úgy látszik, utóbbi nagyon megtetszett neki, hiszen 2015-ben több filmben is feltűnik majd. Hogy az új kihívás hogyan hat majd Cara modellkarrierjére, egyelőre nem tudni - nézd meg, milyen szerepekben láthatod!

Lekörözi a nagyokat

Cara Delevingne igen sokoldalú: amellett, hogy jelenleg ő az egyik legsikeresebb szupermodell, énekelt már duettet Will Hearddel, feltűnt a 2012-es Anna Karenina című filmben is, emellett már több divatreklámban is megcsillogtatta színészi képességeit.

Szólóalbum megjelentetését egyelőre nem tervezi, a mozivásznon viszont újra találkozhatsz vele, nem is egyszer.

A Zimbio adataiból kiderül: a modellnek már most több filmes szerződése van 2015-re, mint a két színészóriásnak, Leonardo DiCapriónak és Brad Pittnek együttvéve. Szám szerint öt idei produkcióban láthatod majd, amelyeknek címét már tudjuk, de a bemutatók időpontjai sok helyen még nem ismertek.

Cara filmjei

2015 júniusában mutatják majd be Amerikában az első filmet a listáról, amelynek címe Paper Towns, és amelyben Caráé az egyik főszerep: Margo Roth Spiegelmant alakítja, akibe minden fiú fülig belezúg. Nem sokkal később, júliusban várható a Pán című mesefilm, amelyben a modell egy sellőt játszik majd.

Nincs még pontos dátum Cara idei harmadik filmjének, a London Fields című thrillernek a bemutatójára, de annyi biztos, hogy a híresség ebben olyan színészekkel játszik együtt, mint Amber Heard, Johnny Depp és Billy Bob Thornton. Ezen kívül feltűnik még a Tulip Feverben és a Kids in Love-ban is, amelyek bemutatójának időpontja még nem nyilvános.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük