Felhagy a modellkedéssel? Kiderült, mire készül Cara Delevingne
Cara Delevingne idén új oldaláról mutatkozik be.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Cara Delevingne fő tevékenysége egyelőre a modellkedés, a 22 éves lány már kipróbálta magát az éneklésben és a színészetben is.

Úgy látszik, utóbbi nagyon megtetszett neki, hiszen 2015-ben több filmben is feltűnik majd. Hogy az új kihívás hogyan hat majd Cara modellkarrierjére, egyelőre nem tudni - nézd meg, milyen szerepekben láthatod!

Lekörözi a nagyokat

Cara Delevingne igen sokoldalú: amellett, hogy jelenleg ő az egyik legsikeresebb szupermodell, énekelt már duettet Will Hearddel, feltűnt a 2012-es Anna Karenina című filmben is, emellett már több divatreklámban is megcsillogtatta színészi képességeit.

Szólóalbum megjelentetését egyelőre nem tervezi, a mozivásznon viszont újra találkozhatsz vele, nem is egyszer.

A Zimbio adataiból kiderül: a modellnek már most több filmes szerződése van 2015-re, mint a két színészóriásnak, Leonardo DiCapriónak és Brad Pittnek együttvéve. Szám szerint öt idei produkcióban láthatod majd, amelyeknek címét már tudjuk, de a bemutatók időpontjai sok helyen még nem ismertek.

Cara filmjei

2015 júniusában mutatják majd be Amerikában az első filmet a listáról, amelynek címe Paper Towns, és amelyben Caráé az egyik főszerep: Margo Roth Spiegelmant alakítja, akibe minden fiú fülig belezúg. Nem sokkal később, júliusban várható a Pán című mesefilm, amelyben a modell egy sellőt játszik majd.

Nincs még pontos dátum Cara idei harmadik filmjének, a London Fields című thrillernek a bemutatójára, de annyi biztos, hogy a híresség ebben olyan színészekkel játszik együtt, mint Amber Heard, Johnny Depp és Billy Bob Thornton. Ezen kívül feltűnik még a Tulip Feverben és a Kids in Love-ban is, amelyek bemutatójának időpontja még nem nyilvános.

Ezt is szeretjük