Elöl vagy hátul ülsz le a buszon? Feltárja rejtett személyiséged

Minden szín egy helyet jelöl, ahová leülhetsz az üres buszon. Válassz, és elemezd magad!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Személyiségedről sok-sok minden árulkodhat, de olyan leírások mellett, melyek téged helyeznek valami alapján egy nagyobb csoportba, érdemes olyan leírásokat is olvasnod, melyek egy teszt segítségével még pontosabb képet adhatnak.

Ilyen ez a jelenlegi is. Képzeld el, hogy a képen látható piros téglalap egy üres busz felülnézetből. Az S-sel jelölt hely a sofőré, a többi színes pötty pedig a helyeket jelöli. Válassz magadnak helyet az üres buszon! Helyválasztásod árulkodó lesz személyiségedet illetően.

Melyik helyet választottad?

A színek listájából keresd ki saját választásod színét, és olvasd el, választott ülőhelyed alapján milyen személyiség vagy.

Sötétkék: szereted követni az eseményeket. Bátor vagy és lendületes. Vezetőnek, illetve egy közös cél képviselőjének kiválóan alkalmas lehetsz.

Zöld: szívesen átadod az irányítást, és nagyon megbízol másokban, ami ugyan tévútra is vihet, mégsem riadsz ettől vissza. Inkább a jövő felé tekintesz, mint a múlt irányába.

Rózsaszín: szeretsz képben lenni, jelen lenni az eseményeket eldöntő pillanatokban, de inkább a háttérből, semmint főszereplőként vagy vezérként.

Sárga, világoskék: kissé introvertált vagy, nem feltétlenül igényled a folyamatos nyüzsgést és a társaságot, leginkább akkor, ha a világoskék a te széked. Az én-idő számodra létfontosságú.

Narancssárga: a barátok és a család megnyugtató közelségére ugyan szükséged van, mégis szabad és önálló igyekszel lenni. Néha vívódsz is a két véglet között, hiszen ezek nehezen teljesülhetnek egyszerre.

Lila: családcentrikus vagy, és a család védőangyala is, aki minden bajtól igyekszik megóvni szeretteit. Bátorságod ez a szándék táplálja.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Barna: a közösség erejében hiszel. Elved az, hogy összefogással bármi elérhető. Biztonságérzetedhez is fontos, hogy ne légy egyedül.

Fehér: bár biztonságérzetet adhat neked, ha nem vagy egyedül, mindeközben szomjazod a magányt is. Ez a kettősség jellemzi személyiséged.

Fekete: társasági lény vagy, aki szeret mindenről tudni, és mindenben részt venni. Örömmel konstatálod, ha te kerülsz a középpontba.

Ezt is szeretjük