Váratlan bejelentés! Visszavonul a jóképű magyar énekes
Elmondta, miért
Brasch Bence egy darabig más dolgoknak szenteli a figyelmét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Brasch Bence több évnyi töretlen népszerűség és szárnyaló karrier után úgy döntött, búcsút mond a színpadnak, és újra beül az iskolapadba, hogy évek múlva képzettebben térhessen vissza.

Brasch Bence a Csillag születik színpadán
Ezzel a képpel búcsúzott

A színész-énekes egy szívhez szóló Facebook-posztban búcsúzott a kollégáktól, rajongóktól, de megígérte, hogy nem tűnik el örökre.

Így köszönt el Bence

A 23 éves énekest a Csillag Születik című tehetségkutató műsorban ismerhette meg az ország. Először csak az énekléssel foglalkozott, de néhány éve többre is vállalkozott, és színházi szerepekben is láthatták a rajongók. Vasárnap azonban bejelentette: otthagyja a színpadot.

"Kedves Mindenki! Ma volt az utolsó előadásom az Operettszínház színpadan, ugyanis szeptembertől a Színház-és Filmművészeti Egyetem hallagtója leszek. Rengeteget köszönhetek a színhaznak. Alázatot, szorgalmat es színjátszást tanulhattam remek rendezőktől, kollegáktól, örök barátságaim is köttettek. Köszönöm ezt a 4 évet..."

Brasch Bence egészségesen él

Az énekes remekül néz ki, mégis életmódot váltott. Nézd meg, milyen póló nélkül, és mit tesz azért, hogy ilyen is maradjon!

"Érzékeny a búcsú, de egy új korszak veszi kezdetet az életemben amit nagyon várok és egy nagy álmom vált valóra, hogy az egyetemen tanulhatok színészetet és színházat! Köszönök Nektek mindent! Még találkozunk, megígérem! Hamarosan leírom, hogy nyáron még hol láthattok, találkozhattok velem! Szeretlek Titeket, hogy vagytok nekem, éltetitek bennem, hogy érdemes csinálnom, amibe belekezdek." - írta Bence a Facebook-oldalán.

A személyes poszt után még egy ide illő idézetet is beszúrt: "Új álom vár, köszöntsd hát a jövőt, vár egy boldog idő, könnyeid letöröld és zöld legyen a föld..."

Képek: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence; Facebook.

Ezt is szeretjük