Tényleg a bátyjához megy hozzá a popdíva 20 éves lánya?
Bevallotta az igazat!
Whitney Houston lánya férjhez megy - de kihez?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Whitney Houston 20 éves lánya, Bobbi Kristina Brown bejelentette: eljegyezték, férjhez megy.

A vőlegény Nick Gordon, akit az egész világ Whitney fiaként emleget - Bobbi Kristina a bátyjához akar hozzámenni?

Tisztázta a dolgot

Bobbi Kristina és Nick már együtt járnak egy ideje, és a kapcsolatuk már a kezdetek kezdetén is nagy felháborodást váltott ki. Whitney lánya most azt is megerősítette, hogy szerelme eljegyezte őt, ám egyvalamit mindenképpen tisztázni akart: a vőlegénye nem a testvére.

Nick Gordon ugyanis még egészen fiatal volt, amikor a néhai popdíva magához vette, és segített neki felkapaszkodni, megalapozni a későbbi életét. Az énekesnő többször hivatkozott rá úgy, mint a saját fiára, de sohasem fogadta örökbe hivatalosan, és természetesen a biológiai lánya és fogadott fia között semmiféle vérrokonság nincs.

Így aggodalomra semmi ok, a fiatalok tudják, mit csinálnak. Hogy Whitney mit szólna a helyzethez, az már sajnos sosem fog kiderülni, de a lány édesapja, Bobby Brown sem nyilatkozott még az üggyel kapcsolatban.

Bobbi Kristina sorai

A lány egy zaklatott hangvételű közleményben foglalta össze a helyzetet.
- Igen, Nick és én jegyesek vagyunk. Belefáradtam, hogy azt hallom az emberektől: ó, a bátyád a vőlegényed, vagy ha Whitney életben lenne, vajon akkor is együtt lennétek-e, és ő helyeselné-e a dolgot. Hadd tisztázzak valamit: nem vagyunk igazi testvérek, Nick még csak nem is a fogadott bátyám, anyám sohasem adoptálta őt.

Valójában anya volt az, aki azt mondta, tudja, hogy mi egyszer együtt fogunk járni. (...) Az embereknek nem kellene ítélkezniük a kapcsolatom felett. Eléggé biztos, hogy én döntöm el, kivel akarok lenni. (...) A te véleményed a tiéd, az én véleményem az enyém. Ez az én életem, nem a tiéd. A döntésekhez, amiket hozok, nincs semmi közöd. Jó éjszakát.

Ezt is szeretjük