Pénz nélkül is segíthetsz! (x)
Ha időddel és lelkesedéseddel szívesen segítenél másokon, 5+1 tippünk most neked szól. Megmutatjuk, hogyan lehetsz pénzadomány nélkül is adományozó.

kalandpark-pr
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha segíteni szeretnél nehéz helyzetben lévőknek, legtöbbször a pénzadomány juthat eszedbe. Ha azonban pénzügyeid nem teszik lehetővé a jótékonykodást, akkor is van megoldás.

Rengeteget számít az időd, a lelkesedésed, az energiád, és önmagában már az is, hogy keresed a segítségnyújtás alternatív lehetőségeit.

A Bátor Táborral pénz nélkül is segíthetsz

A Bátor Tábor súlyosan beteg gyerekeknek nyújt sorsfordító élményeket. 5+1 tippünk most abban segít, hogyan lehetsz náluk pénzadomány nélkül is adományozó. 

1. Add a szabadidőd, és önkénteskedj!

Hallottál már a Cimbik szuperhősközösségéről? Szerezz felejthetetlen élményeket a táborozó gyerekeknek, vagy csalj mosolyt a kórházban gyógyuló kis betegek arcára! Lelkesedésedet és energiádat garantáltan a legjobb helyre fekteted be.

kotelhuzas-pr

2. Csinálj sportot a jótékonyságból! 

Gondoltad volna, hogy a sporttal akár beteg gyerekeket is támogathatsz? Csatlakozz az Élménykülönítményhez, a Bátor Tábor jótékony sportközösségéhez, és fuss, ússz, bringázz te is az adományokért! Hívd meg barátaidat, hozzátartozóidat, munkatársaidat: a lefutott, leúszott, letekert kilométereket jelképes összegekért kínáld örökbefogadásra, és hívd fel a figyelmet a beteg gyerekek ügyére.

3. A helyszínbérlet is lehet jótékonykodás

Csapatépítők, workshopok, tréningek - a Bátor Tábor helyszíneit céges rendezvényeidhez is kibérelheted: konferenciaterem, tréningszoba, étterem, kaland-, íjász- és focipálya, csónakázótó és még egy lovarda is a rendelkezésetekre áll.

lovaglas-pr

4. Használd az UniCredit mobilalkalmazást! 

Csak néhány kattintás a mobilodon, és hozzájárulhatsz a gyerekek tábori élményeihez! Kíváncsi vagy, hogyan? Ha az UniCreditnél intézed pénzügyeidet, könnyen, a mobilalkalmazással! Most - egy visszavonásig tartó akcióban -, ha első alkalommal letöltöd és aktiválod az applikációt, a bank ezer forintot ad a Bátor Tábornak, havonta egyszer pedig egy eseti forintátutalásod után 100 forinttal nő az összeg. Nem, nem a te pénzedből adja a bank, hanem a sajátjából. A cél, hogy az ügyfelek aktivitása révén 10 millió forinttal járuljon hozzá a bank a gyerekek nyári tábori élményeihez. Mobilbankolásra fel!* A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről a www.unicreditbank.hu/batortabor oldalon tájékozódhatsz. 

5. Ajánld fel saját terméked vagy szolgáltatásod egy részét! 

Ha vállalkozó vagy, a gyerekek élményszerzését úgy is támogathatod, hogy egy-egy terméked vagy szolgáltatásod árából ajánlasz fel bizonyos részt a táborozásokra. A vásárlóid talán szívesebben választják a te termékedet, ha vásárlásaikkal nemes ügyet támogathatnak.

kislany-jatszik-pr

+1: Ajánld fel adód 1%-át!

Neked nem kerül semmibe, mégis rengeteget ér: évente közel ezer Bátor Táborozó, valamint a Tábor GO! kórházi programjának 1500 résztvevője élhet át sorsfordító élményeket, amiben hatalmas szerepe van az 1%-os támogatásoknak. Tudtad, hogy egy átlagos felajánlás összegéből egy táborozó teljes egészségügyi ellátását finanszírozni tudják? Ne felejts el május 20-ig rendelkezni az adó 1%-áról!

*A cikk termékmegjelenítést tartalmaz, a megjelenést az UniCredit Bank támogatta.

Ezt is szeretjük