Bevállalta! Smink nélkül, karikás szemmel fotózkodott a magyar énekesnő

Képek!

Sok híresség példát vehetne Bata Adriennről, azaz Barbee-ról.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nincs könnyű dolga annak, aki a sztárokra akar hasonlítani, hiszen ők magasra teszik a mércét, ám fontos tudnod, hogy a beállított fotókon és a magazinok címlapjain senki sem úgy fest, mint a való életben, smink és retus nélkül.

Ezt a tényt hangsúlyozta a magyar énekesnő, Barbee is azzal a fotóval, amelyet a napokban osztott meg hivatalos Facebook-oldalán. A 24 éves előadó üzenetét érdemes elolvasnod, hiszen fontos dolgot fogalmaz meg, amit minden fiatal lánynak és nőnek az eszébe kell vésnie.

Barbee üzenete

"Sokat gondolkoztam azon, hogy valóban megosszam-e ezt a képet, de valójában egy pozitív üzenetet szeretnék vele közvetíteni, ezért nem habozom tovább!" - írta a fotó alá Barbee.

"Valójában ilyen egy reggelem! Ezt látja az, aki mellettem ébred, ezt látom én a tükörben, ez vagyok én!

Karikás szem, no make-up, no filter a képen, csak én! Senki sem tökéletes, én sem vagyok az, csupán megtanultam a hozott anyagból dolgozni! Ismernünk kell a hibáinkat és az előnyeinket, egyiket elfogadni, másikat kiemelni, és sosem szabad azon siránkozni, hogy miért nem születtünk Palvin Barbi- vagy Angelina Jolie-adottságokkal!

Nem mellesleg, mindenkiben ott van a szép, amit a szüleinken kívül egy ember kell, hogy meglásson bennünk, még pedig az, aki élete végéig erre az arcra szeretne ébredni!"

Lehangoltság ellen

Ha gyakran vagy lehangolt vagy szomorú, ráadásul sokszor úgy érzed, ok nélkül rossz a kedved, nézd meg, hogyan küzdheted le a nehéz napokat!

A kisugárzás a fontos

Ahogyan az énekesnő is írta, mindig megpróbálja a legtöbbet kihozni magából, és ez általában sikerül is neki: Barbee stílusa figyelemreméltó - nőies, természetes, magabiztos, és ez sokkal fontosabb, mint a makulátlan bőr, a hibátlan alak vagy a tökéletes, mozdulatlan frizura.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ahhoz, hogy kitűnj a tömegből, nem kell címlaplányokat is megszégyenítő külsővel végiglejtened az utcán, sokkal fontosabb, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ha kíváncsi vagy, hogyan növelheted az önbizalmadat, olvasd el korábbi cikkünket a témában!

Képek: Facebook

Ezt is szeretjük