8 balszerencsét hozó tárgy, amitől szabadulj meg mielőbb: körülötted is ott vannak?

Pénzgondok, szívfájdalom, munkanélküliség? Ezek okozhatják.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ez is csak velem történhetett meg! Olyan szerencsétlen vagyok... - hagyta már el ez a mondat a szád? Ha igen, akkor bizonyára túl vagy olyan eseményeken, amelyek miatt a világ legbalszerencsésebb emberének érezted magad.

Nem reménytelen ugyanakkor a helyzet, még ellenkezőjére fordíthatod a dolgokat. Soha nincs késő megkeresni a bajok forrását.

Miért éppen te?

Ha úgy érzed, megteszed, ami tőled telik, mégis minden balul sül el, lehetséges, hogy üldözőbe vett a balszerencse. Persze felteheted a kérdést, miért éppen téged, ám a válasz nem feltétlenül van összefüggésben a személyeddel.

A balszerencse ugyanis olyasmi, amit sajnos puszta tárgyak is bevonzhatnak, akárcsak a szerencsét, a pénzt vagy a szerelmet. Az alábbi képgalériában nyolc olyan tárgyat látsz, ami a te környezetedben is ott lehet, és balszerencsét hoz. Lehet, hogy egy vagy több tárgy a ludas az életedben zajló bajokban? Szabadulj meg tőlük mielőbb, hogy újra a szerencse kegyeltje lehess.

Balszerencsét hozó tárgyak

Álomfejtés

Szerencsés leszel 2015-ben? Álmaid megjósolják, kattints a jelentésükért!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük