Nyitva felejtette az ablakot, többcentis hó esett a hálószobába: 8 ember, akinek rosszabb napja volt, mint neked
Igazi meglepetés várt arra a tulajdonosra, akinek a saját hálószóbájából kellett a havat kilapátolnia - és ez még nem minden.

szerencsétlen nyitó
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rossz napokon csőstül jön a baj: nem elég, hogy reggel az embernek valamiért nem szólalt meg az ébresztőórája, még amikor sietve meginná csésze kávéját, azt leejti a kezéből, és ripityára törik, mindennek tetejében a buszt is lekési. Annak ellenére, hogy a kálváriát lehetne fokozni, ez a borzalmas napok közül az elviselhető kategóriába tartozik.

Ám amikor nem egészségünk vagy mások egészsége látja kárát, akkor bizony némi öniróniával, utólag visszatekintve humorosnak is lehet találni ezeket az élethelyzeteket. Persze időnként el kell telnie egy-két évnek, mire mi is tudunk rajtuk, azaz saját magunkon nevetni.

Balszerencse áradása

De nincs ok az aggodalomra, mások is átéltek már olyan napokat, amiket legszívesebben kihagytak volna az életükből, mégis külső szemlélőként igazán viccesen hatnak a történeteik. A nevetés pedig a legjobb gyógyír a bajokra - mutatunk pár pillanatfelvételt olyan szituációkról, melyek szereplői garantáltan rosszabb napot éltek át, mint te!

(Képek forrása: BoredPanda)

Ezt is szeretjük