Szeptemberben ismét fergeteges Balkan Party vár: siess, mert fogynak a jegyek (x)
Szeptember 8-án ismét érkezik a Crvena Jabuka zenekar az A38 hajóra, egy hatalmas bulira.

balkan 2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2018-as év a visszatérő legendák éve, miután Bebek most júniusban visszatért, és felrobbantotta a hajót, szeptember 8-án érkezik ismét hozzánk az A38 hajóra a Crvena Jabuka zenekar!

A Crvena Jabukát senkinek sem kell bemutatni, három éve több héttel a koncertjük előtt már elfogytak rá a jegyek: az egyik legnépszerűbb szarajevói együttes 33 éve folyamatosan működik, és ontja magából a nagyobbnál nagyobb slágereket, annak ellenére is, hogy egy autóbalesetben elvesztették két tagjukat, és menekülniük kellett a háború miatt. 

Balkan Party - Crvena Jabuka, DJ Macsity: Yu party

A 90-es években álltak újra össze, azóta lényegében évente-kétévente adnak ki albumot, és sokat koncerteznek is mind a mai napig, többek közt Amerikát és Kanadát is meghódították. Igazán azonban a 2000-ben kiadott Sve Što Sanjam - Minden, amiről álmodok - című albummal robbantottak ismét nagyot.

Ezen olyan slágerek szerepeltek, mint a Ti si lijepa vagy a Tvoga srca vrata. De régi slágereiket is mind el fogják játszani, amelyeket mindenki ismer: Bacila je sve niz rijeku, Bjezi kiso s’ prozora, To mi radi, Ima nesto od srca do srca, Tuga, ti i ja, Zovu nas ulice, Volio bih da si tu.

A Crvena Jabukás őrület után sem megyünk haza: DJ Macsity ringatja meg velünk továbbra is a hajót, a kora hajnali órákig fog tartani e csöppet sem andalító ringás. Balkan Grilles barátaink gondoskodnak majd a folyékony tápanyagbevitel mellett a szilárd halmazállapotúról is: pljeskavica formájában.

Kérjük, időben csapjatok le a jegyekre, három éve is minden jegy elment elővételben pár héttel a koncert előtt: aki időben veszi meg, olcsóbban jut hozzá a jegyeihez. Közvetlenül Lillától - +36-70-614-8437 - tudjátok átvenni őket: early bird - korlátozott számban - 4500 forint, elővételben 5500 forint, helyszínen 6500 forint.

Még több információt ezen az oldalon találsz.

Itt pedig megtalálod a Facebook-eseményt.

Ezt is szeretjük