Így reagál a hóra egy afrikai ember: fotón az első találkozás

A hó hatására mindenkiből előjön a gyermeki énje, főleg, ha felnőttként látja életében először.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy ruandai bicikliscsapat nemrég nosztalgikus fotót osztott meg életük egyik legemlékezetesebb pillanatáról: arról, amikor először láttak havat.

Bár a kép még 2007-ben készült, most látott napvilágot egy kedves kis sztori társaságában.

Megpróbálták hazavinni

A biciklisták éppen Amerikában, a Utah állambéli Moab település hegyvidéki területein kerekeztek, amikor olyan élményben volt részük, amihez foghatót még nem tapasztaltak életükben: az út szélén felfedeztek némi megmaradt havat. Megálltak, hogy alaposan szemügyre vegyék és megtapintsák a számukra teljesen új anyagot.

Annyira tetszett nekik a hó, hogy a Team Rwanda Facebook-posztja szerint többen zsebre tették vagy a táskájukba rakták, hogy hazavihessék emlékbe, megmutatni az otthoniaknak.

Az afrikai sportolók imádnivaló fotója gyorsan bejárta a világot, a kommentelők mindenhol elolvadtak tőle, és több helyen is a nap képévé választották.

Kép: Facebook

Virágba borult a sivatag

A természet mindenki számára tartogat érdekességeket. Utah sivatagos területein nem sűrűn nyílnak virágok - nézd meg, milyen, amikor mégis!

Ilyen csak egyszer van az életben! Virágba borult az egyik legszárazabb sivatag

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük