Az 5 legcsajosabb alkalmazás a mobilodra, amit ingyen letölthetsz
A mobilod nélkül már el sem tudod képzelni az életed? Így alakíthatod még személyesebbé!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mobiltelefon néha olyan, mint a legjobb barát: kéznél van, ha szükséged van rá, segítőkész és szórakoztató, valamint mindig emlékezetében tartja - vagyis elraktározza magában - a számodra fontos dolgokat.

Bár a hús-vér társaságot nem helyettesítheti, a kedvenc kütyüdet kényed-kedved szerint alakíthatod, míg a barátnőddel ugyanezt nem teheted meg.

Ha nem csupán telefonálásra használod a készülékedet, néhány alkalmazás segítségével akár a személyi dietetikusodnak, a kikapcsolódásodat szervező asszisztensednek, illetve az asztrológusodnak is kinevezheted. Íme, a legcsajosabb ingyenes applikációk, melyekkel még személyesebbé teheted a masinádat!

Okos hasznosságok iPhone telefonokra

A legtöbb diéta a kalóriabevitel csökkentésén alapszik. Ám, ha eddig azért adtad fel a fogyókúrádat, mert túl időigényesnek és macerásnak tartottad számolgatás alapján összeállítani az étrendedet, a Lose it!-alkalmazással sokkal egyszerűbbé és élvezhetőbbé teheted a pluszkilók elleni harcot.

Ez az okos kis applikáció tulajdonképpen elvégzi helyetted a diéta elméleti részét, így neked már csak a gyakorlatba kell átültetned.

A Lose it! átfogó adatbázissal rendelkezik az élelmiszerekről és azon tevékenységekről, melyekkel ledolgozhatod a fölös kalóriákat. Ezzel az okos segítséggel hatékony személyes tervet készíthetsz magadnak, illetve játszi könnyedséggel számon tarthatod, hogy mit eszel. Beállíthatsz recepteket is az alapján, hogy leellenőrzöd a listán a hozzávalók tápanyag-, zsír-, fehérje- és szénhidráttartalmát. A program hálózati kapcsolat nélkül úgyszintén működik, ráadásul alap angoltudás is elegendő hozzá.

A T-Home ingyenesen letölthető Műsorújság alkalmazása 150 csatorna műsorát tartja nyilván. Megkönnyíti a keresést, hogy a csatornákat tematikus kategóriákba sorolták, illetve be tudod tenni őket a kedvencek közé. Képeket is nézhetsz a műsorokról, valamint böngészhetsz a részletes műsoradatok között. Az értesítés funkcióval pedig bebiztosíthatod magad, hogy sose maradj le a kedvenc filmedről vagy sorozatodról, hiszen tíz perccel a műsor kezdete előtt emlékeztetőt kapsz róla.

Amennyiben T-Home IPTV-előfizető vagy, további lehetőségek is megnyílnak számodra, ugyanis egy webes regisztrációt követően a Műsorújság alkalmazás segítségével vezérelheted az otthoni IPTV Set Top Box-ot, vagyis bárhol tartózkodsz, felvételeket indíthatsz és törölhetsz, illetve ellenőrizheted, hogy milyen műsorok rögzítését állítottad be. A program magyar nyelvű.

A nehéz napok segítői, Android mobilokra

A papír alapú menzesznaptárok mindig elkallódnak, ezért kézenfekvőbb megoldás lehet a mobiltelefonodon követned a havi ciklusodat. Menstruation Calendar és Menstrual Calendar néven számos ingyen letölthető alkalmazást találhatsz az interneten androidos telefonokra, de nem árt alaposan elolvasnod a kínálatot, mert a legtöbb miniprogramnak fizetős változata is van.

Az ingyenes alkalmazások között szintén akadnak eltérések: némelyik csak a naptári és kalkulátor funkciókat, illetve sablonos bejegyzési opciókat képes ellátni.

A bonyolultabb applikációk intelligens előrejelzése a betáplált adatokból a következő menstruációdat és peteérésedet is megjósolja. A testre szabható naptári ikonok megkönnyítik az átláthatóságot, a ciklusjelentésbe pedig a súlyodat és a testhőmérsékletedet egyaránt bejegyezheted.

A Body Fat Calculator programmal bármikor leellenőrizheted, hogy megfelelő-e a testtömegindexed, hiszen csak a magasságodat, a súlyodat, a derékbőségedet és a nemedet kell megadnod, mely alapján azt is kikalkulálja, hány százalékos a testzsírod.

Horoszkópos szerelemjós Samsung okostelefonokra

A Samsung bada operációs rendszerekkel kompatibilis Párhoroszkóp alkalmazás segítségével előre megjósolhatod, hogy melyik nyári flörtből lehet lángoló szerelem. A használata pofonegyszerű: először is tudd meg a pasi horoszkópját, majd a programban vesd össze a sajátodéval.

A csillagjegyek ismeretében a magyar nyelvű Párhoroszkóp részletes elemzést ad a kettőtök között kialakulható érzelmekről, valamint arról, hogy mennyire illetek egymáshoz.

Ezt is szeretjük