A legcsajosabb mobilok körképe

20 ezer forint alatt

Nőies, trendi, ugyanakkor praktikus telefont szeretnél? Válogass a következő darabok közül!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A férfiak gyakran vetik a nők szemére, hogy - legyen szó bármiféle, kisebb-nagyobb technikai eszközről - korántsem a funkció és a tartalom, sokkal inkább a forma, a dizájn és a színek érdeklik őket.

Ha számodra sem teljesen mindegy a külső, azonban az is fontos, hogy telefonod praktikus, modern és jól kihasználható legyen, találd meg az igazit a következő, nőies csodák között.

Ezeket a telefonokat úgy tervezték, hogy kifejezhesd velük egyéniségedet, ugyanakkor mindennapjaid megszervezésében is segítenek, továbbá a szórakozást is biztosítják sokoldalú alkalmazásaik révén. Ráadásul az áruk miatt sem kell aggódnod, mindegyik 20 ezer forint alatt kapható - előfizetés nélkül, bolti áron -, vagyis a legolcsóbb készülékek közé tartozik.

Samsung Champ

A Samsung Champ formáját tekintve uniszex telefon, melyet azonban két választható szín tesz egyedivé. Feketében olyan, mintha kifejezetten férfiak számára tervezték volna, fémes, púderrózsaszín változatánál azonban kevés nőiesebb darab található a piacon.

A könnyed kis készülék - mindössze 80 gramm a súlya -, mindemellett minden olyan funkcióval bír, mely a hasonló árkategóriájú telefonoktól elvárható: ideális zenehallgatásra, 1,3 megapixeles kamerával rendelkezik, internetezhetsz - a közösségi oldalakat közvetlenül is elérheted -, emellett pedig rádiót is hallgathatsz vele.

Mindemellett a legújabb irányvonalat követve az érintőképernyős mobilok közé tartozik, külső memóriája pedig 80 Gb-ig bővíthető. A készülék bolti áron 19 990 forintért lehet a tiéd.

Nokia 2720 fold

A klasszikus vonalvezetésű, mélybordó telefon nőies eleganciát és komolyságot sugároz, így üzletasszonyoknak ideális választás, azonban korántsem csak külső kivitelezése miatt. 

Amellett, hogy tökéletesen alkalmas a fényképezésre, webböngészésre, zenelejátszásra, valamint a video- és hangfelvételek készítésére, a mindennapok rendszerezését elősegítő funkciók és szolgáltatások terén különösen otthon van, legyen szó az e-mailek kezeléséről, a jegyzetkészítésről vagy a naptárba beírt programokról. Összecsukható formája mindemellett strapabíróvá teszi, a legfontosabb információkat azonban - ki a hívó fél, pontos idő - diszkrét külső képernyőjén is jelzi. A készülékhez bolti áron 17 990 forintért juthatsz hozzá.

Sony Ericsson Spiro

A gyártó Spiro névre keresztelt készülékének lágy krémszíne törékeny nőiességet sugároz, ugyanakkor a telefon formavilága a maga kompakt megjelenésével strapabíró érzetet kelt. A könnyed kis mobil babarózsaszín hátlappal ellátott verzióját kifejezetten nőies nőknek tervezték, akik azonban visszafogott külsejük mögött célratörőek és kellően határozottak. A szétcsúsztatható készülék rádió- és mp3-hallgatásra is alkalmas, emellett kamerával is fel lett szerelve. Bolti áron 18 990 forintért lehet a tiéd.

Nokia 2220 Slide

Az aprócska, kompakt, szétcsúsztatható telefon elkészítésével a tervezők az egyéniség kifejezését szerették volna elősegíteni, köszönhetően annak, hogy a készülék számos izgalmas színben kapható, többek között világoslilában, türkizben, kékeslilában és rózsaszínben. Mindegyik előlap fiatalos és trendi benyomást kelt, ugyanakkor a monokróm összhatás révén mégsem teszik túl bohókássá a telefonokat, melyeket a sokoldalú képernyő-beállításokkal még tovább lehet színesíti. A masszív kis készülék emellett jeleskedik az adatkezelésben, könnyen használható e-mail-klienssel rendelkezik, valamint mp3-at és rádiót is hallgathatsz vele. Bolti áron 12 990 forintért szerezheted meg.

Ezt is szeretjük