Nagy horoszkóp a szünet utolsó hónapjára: neked hogy fog telni?
Bulival, romantikával vagy nyugis pihenéssel töltöd majd az augusztust? Kiderül!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Júliusban sok jegy szülöttei leeresztettek egy kicsit, augusztusban azonban újra jöhet a pörgés.

A te horoszkópod mit jósol a nyár utolsó hónapjára? Olvasd el az előrejelzést, és tudd meg!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha eddig még nem tetted, most érdemes elmenni nyaralni, pihenni valahová, még ha csak egy-két napra is. A hónap közepe tájékán végre választ kaphatsz a kérdésre, amely régóta ott motoszkál a fejedben, augusztus végén pedig találkozhatsz valakivel, akivel kölcsönösen megdobogtatjátok egymás szívét - így nem indul majd rosszul a tanév sem.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ne veszítsd el a türelmedet, még akkor se, ha értelmetlen vitába bonyolódsz, mert a te lélekjelenléted lehet a kulcs a békéhez. Próbáld kerülni a veszekedést, mert ebben a hónapban igazságtalanság áldozata lehetsz. Inkább fókuszálj a pihenésre, hogy feltöltődhess, teljenek nyugalomban a napok, ne féktelen buliból álljon a nyár utolsó hava.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Bármi történjék, ne kapkodj, mert veszélybe sodorhatod az egészséged! Augusztus közepén kellemes meglepetésben lehet részed egy olyan személy jóvoltából, akitől a legkevésbé számítasz rá. A hónap végén ne hagyd, hogy a közelgő tanévkezdés tudata rányomja a bélyegét a nyári szünet utolsó napjaira!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Az augusztus igazán a te hónapod: úgy tűnik, mintha a sors a kezedre játszana, és ettől úgy érezheted, nincs olyan, amit ne tudnál véghezvinni. Ebben lehet valami, tényleg melléd szegődik a szerencse, de nem szabad elbíznod magad, mert könnyen fordulhat a kocka. Kezeld helyükön a dolgokat, és így mások elismerését is kivívod majd.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A júliusi tétlenkedés után az Oroszlánok újult erővel vetik bele magukat a folyamatos pörgésbe. Augusztusban valami megmagyarázhatatlan, határtalan önbizalmat érzel, ami arra késztet, hogy kiállj magadért azokkal az emberekkel szemben, akiktől eddig valamiért tartottál. Ez pozitív változásokat hozhat az életedbe, amitől csak még jobban érzed majd magad.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Olyan dolgokkal kell szembenézned augusztusban, amelyek abban a pillanatban igen kellemetlenek lesznek, de te is tudod, hogy hosszú távon a javadat szolgálják majd. Hallgasd meg a családod, barátaid tanácsát, mert olyan megvilágításba helyezhetnek bizonyos dolgokat, amelyre magadtól nem figyelnél fel.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A lezárás, egyben az újrakezdés hónapja lehet az augusztus, de csak akkor, ha érzel magadban elég bátorságot hozzá. Legyen szó akár egy szakításról, akár valamilyen családi ellentét feloldásáról, most jól jöhetsz ki a dologból, ezért érdemes összeszedni magad, és belevágni - utólag nem fogod megbánni.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ideje, hogy rendet tegyél a fejedben és a környezetedben egyaránt. Mostanában kicsit szétszórt voltál, aminek meg is lett az eredménye - használd ki az utolsó szabadnapokat arra, hogy rendezed a soraid, mielőtt elkezdődik a tanév. Érdemes úgy időzíteni a nagytakarítást, hogy maradjon egy kis időd pihenni is, mert valószínűleg megterhelő, ám eredményes lesz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha ügyesen zsonglőrködsz az idővel, páratlan élményekben lehet részed augusztusban. Pihenhetsz és pöröghetsz is, ráadásul felkészülhetsz egy nagy változásra, ami hamarosan beköszönt az életedbe. Ha akadály gördül eléd, ne ijedj meg tőle, dolgozz rajta, hogy elhárítsd, és a jutalmad nem marad el.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Jól indul az augusztus, végre lesz egy kis időd csak magaddal foglalkozni. Még az is lehet, hogy néhány nap múlva úgy érzed, nem tudsz mit kezdeni a sok szabadidővel, de egy kis kreativitással olyan jól elfoglalhatod magad, hogy a nyár utolsó havában tökéletesen megkoronázod az egész eddigi szünetet, és talán még egy új hobbival is gazdagodhatsz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Amint egy kicsit kezdeményezőbbé válsz, gyakorlatilag az öledbe pottyannak majd a jobbnál jobb lehetőségek, legyen ez akár a magánéleteddel, akár a tanulással kapcsolatos változás. Ha valami szöget üt a fejedbe, ne fojtsd magadba csak azért, mert úgy gondolod, nem találna értő fülekre. A hónap jelmondata: aki mer, az nyer!

Halak (II. 20 - III. 20.)

Hatalmas igényt érzel van valami újra, valami változásra, mert az utóbbi időben egy kicsit egysíkúan teltek a napok. Ne félj feladni a kényelmet egy kis izgalomért, mozdulj ki, keresd fel a régi ismerőseidet, vagy próbálj ki valami új hobbit! Így olyan ismeretségekre tehetsz szert, amik teljesen felrázzák az életedet.

Ezt is szeretjük