Trendi, fiatalos, korszerű, elegáns, szuper csajos (x)
Milyen netbook illik stílusodhoz?
Az Asus új EeePC családjában biztosan találsz hozzád illő modellt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság egyre nélkülözhetetlenebb társunkká vált az internet, illetve a hordozható számítógép, hiszen állandóan mozgásban vagyunk, ugyanakkor a világháló segítségével szinte bárhol és bármire választ kaphatunk, tájékozódhatunk és kapcsolatba léphetünk barátainkkal, családtagjainkkal.

Az Asus ezt felismerve tervezte meg új netbookcsaládját, az új generációs Eee PC-ket, melyek könnyű hordozhatóságuk, feltűnő külsejük és hihetetlenül hosszú akkumulátor üzemidejük révén vonzóbbak, mint valaha.

Ezen tulajdonságok mellett a felhő szemlélet jegyében számos internet-alapú alkalmazás teszi lehetővé számunkra online tartalmak, illetve szolgáltatások egyszerű elérését.

Az új netbookokkal mindenhol stílusos lesz megjelenésed, hiszen a tervezésnél a praktikusság mellett a dizájn is kiemelt szerepet kapott. A kagylóhéjak természet adta szépsége ihlette az elegáns Seashell kollekciót, mely egyedi felületkezelése mellett az akár 13,5 órás* üzemidő, valamint a felhő informatika legújabb vívmányai révén válik igazán különlegessé.

Bárhová magaddal viheted

Semmiképp sem elhanyagolható, hogy a modellek kis méretük és súlyuk által akár egy közepes méretű női táskában is könnyedén hordozhatók. Így akár nyaralás, utazás vagy egy hosszú repülőút alatt is kéznél lehet a mindenki tekintetét magára vonzó netbook.

A Seashell kollekció 1001PX típusú modellje teljesítmény szempontjából sem okoz csalódást, hiszen az Intel Atom N450 processzor és az Asus Super Hybrid Engine technológia együtt gyors és egyben energiatakarékos működést biztosítanak.

A szintén Seashell dizájnú 1015P típusú netbookban megtalálható az Asus E-Docking platform, mely egyszerű hozzáférést biztosít digitális tartalmakhoz, szolgáltatásokhoz, illetve képek és videók megosztása is egyszerűbbé és gyorsabbá válik.

Különleges, csajos dizájn

Amennyiben a hagyományos Seashell kollekciónál extravagánsabb külsejű netbook illik a személyiségedhez, az Asus kínálatában megtalálhatod a számodra megfelelő modellt, hiszen a Karim Rashid dizájner által tervezett modellek igazán izgalmasak. Ha kedveled a feltűnést és szeretsz kitűnni a tömegből, akkor ez a modell biztosan megdobogtatja a szívedet. Ultra vékony és ultra könnyű külseje mind az öt érzékünkre hatással van, így a tapintásunkra is. A különleges érintésű anyagok egyértelműen egyedivé teszik ezt a kétféle színben a hihetelenül csajos forró rózsaszín és az elegánsabb és visszafogottabb matt kávébarna kivitelben kapható, mindössze 1 hüvelyk vastag és 1,12 kg súlyú netbookot.

A Karim Rashid aláírásával ellátott 1008P típusú modellek energiatakarékosak és tartalmazzák a felhőinformatikai újításokat, köztük az ASUS WebStorage online webtárhely szolgáltatását, melynek segítségével akár 500 GB-al is növelheted netbookod tárolókapacitását, mindezt teljesen online formában, azaz bárhonnan elérheted saját tartalmaidat, zenéidet, képeidet, illetve könnyen és gyorsan megoszthatod azokat bárkivel.

Ha korszerű, trendi, csajos, vagy éppen elegáns és valóban könnyen hordozható netbookra vágsz, az Asus új EeePC családjában biztosan találsz hozzád illő modellt.


* A hasznos üzemidő modelltől, a rendszer konfigurációjától és a használati körülményektől függően eltérő lehet. További információ itt található.

Ezt is szeretjük