Ragyogj a legtrendibb kiegészítővel!
Az új, szupercsajos notebook, olyan akár egy ékszer
Munkához, szórakozáshoz és stílusos megjelenéshez. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A stílusosan légies megjelenés elengedhetetlen feltétele, hogy kecses és áramvonalas kiegészítőkkel ruházd fel magad. A magassarkú cipő, egy hosszú selyemsál, egy csajos fülbevaló és egy elegáns táska összképét is agyoncsaphatod egy monstrum és nem túl előnyös külsejű hordozható számítógéppel.

A piac rengeteg nőknek szóló terméket kínál, de ha a legjobbat keresed csupán egyetlen kérdésre kell válaszolnod: Hiszel benne, hogy létezik szerelem első látásra? A vadonatúj Asus ZENBOOK nemcsak hihetetlenül könnyű, de gyönyörű külsővel is rendelkezik - okos és szép, akárcsak a tökéletes nő. Ezzel a notebookkal kizárt, hogy beleolvadsz a tömegbe és garantáljuk, hogy rögtön beleszeretsz.

Csábíts tökéletes, könnyed formával!

A ZENBOOK megalkotói négy alapelvet tűztek ki célul és szinte hihetetlen, de a végeredményben minden alapelv egymást feltüzelve éri el azt, amiről eddig csak álmodtál.

Letisztult forma

Az ASUS ZENBOOK™-ban a művészet és a technológia észrevehetetlenül olvad össze. A szemet gyönyörködtető ezüst külső borítás nemcsak szép, de megfelelően védi is a gépet.

És ami a legjobb, a legvastagabb pontján is mindössze 9 mm összecsukott álllapotban, elől pedig csupán 3 mm. Ultrakönnyű, ezért a legjobb választás, ha sokat utazol vagy gyakran tartasz prezentációkat, de kikapcsolódáshoz is tökéletes.

Páratlan teljesítmény takarékosan - pörögj fel vele!

A felgyorsult világ hipergyors reakciót követel. Sokszor kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy egy információra azonnal szükséged van, vagy az egyik barátnőd izgatottan hív, hogy valamit azonnal látnod kell a közösségi oldalon. Ilyenkor jól jön egy olyan hordozható számítógép, amely akár 2 héten keresztül készenléti módban tartható és mindössze 2 másodperc alatt fel tudod ébreszteni.

Ha dolgozol az adataid is tökéletesen biztonságban lesznek, hiszen ha az akkumulátor töltöttsége 5 százalék alá esik, a ZENBOOK™ automatikus mentést hajt végre. De biztonságban tudhatod kedvenc zenéidet, és féltve őrzött fotóidat is.
Ráadásul ez a szuperintelligens gép 25%-kal hosszabb ideig áll a rendelkezésdre, mint a legtöbb notebook. Ugye téged is elcsábít, hogy ilyen sokáig bírja?

Hangok bűvöletében - éld át a zenét!

A SonicMaster technológiának köszönhetően térhatású hangot bocsát ki, amely akár lágy dzsessz-zenével, akár egy hegyi patak csendes csobogásával is megtöltheti a szobád.

Kétféle méret közül választhatsz, így ha sokat rohangálsz, vagy éppen nagyobb kijezőre van szükséged, akkor is megtalálod a számításod. Mindegyik géphez egy nagyon elegáns és praktikus tokot kapsz ajándékba, de ha maximalista vagy, lepd meg magad egy valódi bőrből készült mindentudó táskával is, melyben nemcsak kis kedvenced lesz biztonságban, de a rengeteg rekesznek hála akár a sminkcuccaidat is magaddal viheted.

Az ASUS ZENBOOK™ élvezetes használatához semmit sem kellett feladni a teljesítményből. Nem követi a műanyag, rózsaszín világot, mert az igényes nők nem erre vágynak. Az eszköz az elegancia és az erő tökéletes egyensúlyát kínálja ultravékony kivitelben. Olyan, akár egy tökéletes ékszer.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1845997&banner=1845998&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük