Vidd magaddal a tökéletes hangzást!
Íme az ideális hordozható számítógép, ha minőségi hangzásra vágysz, de a dizájn és a tudás is egyformán fontos számodra. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az információ egyre gyorsabban terjed, fontos, hogy naprakész legyél. Az internet nagyszerű társad abban, hogy a számodra nélkülözhetetlen információkról, eseményekről biztosan tudomást szerezzél. Legyél bárhol, akár otthon, akár egy csajos shoppingolás kellős közepén vagy éppen a kerti napozóágyon kipihenve a hétköznapok fáradalmait.

A jó idő beköszöntével mindenkit csábít a természet, így ilyenkor az asztali számítógépek mellé sem szívesen ülünk le, hiszen végre nem kell nagykabátban dideregni és a társasági élet is ilyenkor pezseg csak igazán. Az esti baráti összejövetelek kedvenc helyszínei a kávézók teraszai. Ha a legjobb zenéidet, filmjeidet legszívesebben ilyenkor is mindenhová magaddal vinnéd szerezz be egy dizájnos külsejű notebookot!

Ezzel leválthatod a robusztus monitort és a nagy számítógépek zavaró alapzaját. Így két legyet üthetsz egy csapásra, mivel egy dizájnos hordozható számítógép még lakberendezési tárgynak sem utolsó, ráadásul mindent tud, amit a nagyok. Sőt!

Hogy ne kelljen vaktában keresgélnek a hatalmas kínálatból, ajánlunk egy tökéletes választást, amellyel biztosan te is elégedett leszel: az ASUS N sorozat tagjai közül bármelyik notebook kitűnő választás lehet. Ráadásul a hangázás miatt sem kell majd pironkodnod, felejtsd el a tompa, és zizegő dobozhangokat!

Éld át a koncertélményt a szobádban vagy ahol csak szeretnéd! A tiktok a SonicMaster hangtechnológiában rejlik, mely olyan élményt nyújt, mintha a zene mindent körbevenne.

A tökéletes hangzás élménye

Az ASUS SonicMaster kiemelkedő színvonalat képvisel a hangok megszólaltatásában. A különleges kialakítású hangszórók révén a megszólaltatott hang a legmagasabb minőségű térhangzású rendszerekhez hasonlít. Mintha csak a moziban ülnél. Ne csodálkozz, ha egyszer csak azon kapod magad, hogy a géped előtt ülve vezényelsz a karjaiddal! A technológia segítségével minden eddiginél élethűbb hangokat csikarhatsz ki N sorozatú gépedből - úgy érezheted magad, mintha egy koncertteremben ülnél.

Egy kis ízelítő

Ha kedvet kaptál a tökéletes hangzáshoz, íme néhány csodaszép darab az N sorozat tagjai közül:

Az N53SV típusban a vizuális élmény fokozása a Video Magic technológiával valósul meg. Az USB 3.0 szabványnak köszönhetően magas átviteli sebességet érhetsz el.

Ha pedig igazán nagy ínyenc vagy, válaszd az N sorozat csúcsragadozóját, az új ASUS NX90-et, mely a kifinomult ízlésű felhasználók számára a művészi finomságú kivitel, prémium luxus és páratlan hangminőség együttesét kínálja. Az NX90 úgy készült, hogy lakásod éke legyen. A stílus és szépség fénylő csillaga, amely minden környezetben megállja helyét. A világ első olyan noteszgépe, amelyen két érintőpad található, az elegáns billentyűzet két végén, intuitív és élvezetes módot kínálva a multimédiás tartalom kezeléséhez és lejátszásához.

Egy nagy tárkapacitású külső merevlemez ma már elengedhetetlen kellék a netbook tulajdonosok számára. Emellett azonban a dizájn is kiemelten fontos lett, az ASUS bőrbevonatú külső merevlemeze ebben pedig verhetetlen. Az elegáns és egyben kellemes tapintású bőrfelület szépsége vitathatatlan, teljesítménye pedig megkérdőjelezhetetlen.

Mire vársz? Csak válaszd ki a hozzád illőt, és éld át a tökéletes hangzás feledhetetlen élményét mindennap!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1742356&banner=1742357&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük