Ez a magyar elefánt a legboldogabb a világon: nézd meg, mit kapott a szülinapjára!
Asha hároméves lett: nézd meg, hogyan ünnepelték a nagy napot!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február 14-én ünnepelte harmadik születésnapját Magyarország kedvenc elefántja, Asha, aki természetesen tortát is kapott a jeles alkalomra.

Az állatkert készített egy videót az ünnepi eseményről, amelyből az is kiderült, miből áll egy olyan torta, amit az elefántok szája íze szerint sütnek.

Széna volt a krém

2013 elején világra jött egy bébielefánt a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A nőstény állatka az Asha nevet kapta, és bár ennek már három éve, még azóta is rengetegen a csodájára járnak. Ashának saját Facebook-oldala is van, ahová szerdán felkerült egy videó a kiselefánt harmadik születésnapjáról.

Hanga Zoltán, az Állatkert szóvivője elmondta a videóban, hogy Asha hatalmas tortája zabból, korpából és lisztből készült, a lapok közé széna került krém gyanánt, a többi extrát pedig többféle zöldség, gyümölcs és egy egész zsák földimogyoró alkotja a kifejezetten elefántízlés szerint megálmodott süteményben.

Az alábbi videón azt is megnézheted, hogyan tünteti el percek alatt a tortát az ünnepelt és kis családja, és milyen hangulatban zajlott Asha születésnapja!

Képek: facebook.com/asha.kiselefant; YouTube

Kölykök a magyar állatkertekben

Bukdácsoló tevecsikó, cumizó zsiráfborjú és pápaszemes pingvinek: nézd meg a magyar állatkertek legcukibb állatkölykeit!

Ezt is szeretjük