A rendőrök mentették meg! Őrjöngő rajongók rohanták le a színésznőt
Kattints a részletekért!
Kis híján szétszedték Ariana Grandét a rajongói.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nickelodeon sztárja megilletődötten érkezett Amszterdamba, ahol az MTV EMA backstage riportereként vette kezébe a mikrofont. Pontosabban vette volna, hiszen a repülőtéren több száz ember várta Ariana Grandét, hogy ott minimum egy aláírást vagy pár kedves szót csikarjanak ki a színésznőből.

A kíséret nélkül érkező hírességet rendőröknek kellett kimenteniük a rajongók karmai közül, nem egészen indokoltan, hiszen Ariana majd elolvadt a körülötte kialakult felhajtástól!

Élvezte a felhajtást

- Hatalmas köszönet Amszterdamnak a kedves fogadtatásért és a sok ölelésért! Vigyázzatok magatokra! - tweetelte ki később falára Ariana, akit a sajtóban megjelent fotók alapján majdnem elsodort a tömeg, ő azonban élvezte a felhajtást.

Végig integetett rajongóinak, mosolygott, sőt, a lelkes támogatók gyűrűjében még az autogram-osztogatással is megpróbálkozott. Később pedig a telefonjával fényképezte fanjait. A legelvakultabb Ariana-őrülteknek az a rossz hír sem vette kedvét, hogy a sorozatsztár szíve már elkelt, a The Wanted frontemberével, Nathan Sykesszal jár a fiatal szépség.

November 18-tól a magyar Nickelodeon nézői is találkozhatnak a 2010-ben a gyerekcsatorna által felfedezett, tűzrőlpattant Ariana Grandéval, ugyanis minden hétköznap, 19:40-es kezdéssel új részekkel jön a V, mint Viktória.

Ismét a képernyőn

Visszatér tehát mindenki kedvenc művészeti sulija és a Victoria Justice által játszott Tori Vega, hogy kipróbáljanak mindent, amit egy randin tilos, sőt, egy menő baseballmeccsen is fellépnek, anélkül, hogy elfelejtenék a dalszöveget!

V, mint Viktória - két premierhét november 18-tól minden hétköznap, 19:40-es kezdéssel, november 30-án pedig jön a nagy évadfinálé! 

Ilyesmi azonban Arianával, aki a színészkedés mellett énekesi álmokat is kerget, a valóságban sosem történik meg. Nemrégiben a detroiti rapperrel, Big Seannal állt össze a V, mint Viktória sztárja, hogy egy modern Rómeó és Júliá-s videoklipben gabalyodjon össze Arnold Schwarzenegger fiával.

A Nickelodeon felfedezettje ráadásképpen jelölést kapott az American Music Awards legjobb új előadóit felsorakoztató kategóriájában is, ahol többek közt az Imagine Dragonsszal küzd meg a dicsőségért. 

Kép: Red Lemon

Ezt is szeretjük