Otthagynád a gyerekedet az erdő szélén, ha ilyet csinálna?
Egy megrázó videó
Elgondolkodtató videót forgatott egy magyar rendező.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma van a kísérleti állatok védelmének világnapja. Ha értük a számítógép előtt ülve nem is tehetsz sokat, a saját háziállataiddal mindig bánj szeretettel és felelősségteljesen! Erre hívja fel a figyelmet egy új videó is.

Sajnos sokan úgy szabadulnak meg a házi kedvenceiktől, amikor rájuk untak, vagy azok valami olyat tettek, amit nem lett volna szabad, hogy egyszerűen kiviszik őket egy erdő szélére, jó messze a házuktól, és sorsukra hagyják őket. Ez már kimeríti az állatkínzás fogalmát, amit a törvény büntet, de nem csak ezért nem szabad ilyesmit tenni.

Egy magyar videó járta be az internetet az elmúlt napokban, melynek utolsó képkockái láttán minden érző ember torka összeszorul. A Zsemberi Zsófia rendezésében készült kisfilm rávilágít, hogy a kutyák ugyanolyan játékosak és szeleburdik, mint a gyerekek - ezzel próbál hatni azok érzelmeire, akik az erdős módszerhez folyamodnának.

Nézd meg te is a felvételt, amelynek csattanója a fenti információk birtokában kiszámíthatóvá válik, de ez semmit sem von le az értékéből és mondanivalójának fontosságából.

Állatos háttérképek

A videó után jól esik boldog állatokat is látni. Összegyűjtöttünk néhány fotót, melyen mosolygó cukiságok szerepelnek - töltsd le őket háttérképnek!

Ezt is szeretjük