Otthagynád a gyerekedet az erdő szélén, ha ilyet csinálna?

Egy megrázó videó

Elgondolkodtató videót forgatott egy magyar rendező.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma van a kísérleti állatok védelmének világnapja. Ha értük a számítógép előtt ülve nem is tehetsz sokat, a saját háziállataiddal mindig bánj szeretettel és felelősségteljesen! Erre hívja fel a figyelmet egy új videó is.

Sajnos sokan úgy szabadulnak meg a házi kedvenceiktől, amikor rájuk untak, vagy azok valami olyat tettek, amit nem lett volna szabad, hogy egyszerűen kiviszik őket egy erdő szélére, jó messze a házuktól, és sorsukra hagyják őket. Ez már kimeríti az állatkínzás fogalmát, amit a törvény büntet, de nem csak ezért nem szabad ilyesmit tenni.

Egy magyar videó járta be az internetet az elmúlt napokban, melynek utolsó képkockái láttán minden érző ember torka összeszorul. A Zsemberi Zsófia rendezésében készült kisfilm rávilágít, hogy a kutyák ugyanolyan játékosak és szeleburdik, mint a gyerekek - ezzel próbál hatni azok érzelmeire, akik az erdős módszerhez folyamodnának.

Nézd meg te is a felvételt, amelynek csattanója a fenti információk birtokában kiszámíthatóvá válik, de ez semmit sem von le az értékéből és mondanivalójának fontosságából.

Állatos háttérképek

A videó után jól esik boldog állatokat is látni. Összegyűjtöttünk néhány fotót, melyen mosolygó cukiságok szerepelnek - töltsd le őket háttérképnek!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük